ПРЕЗ МАЙ ЩЕ РАЗБЕРЕМ КЪДЕ САМИ СЕ ОГРАНИЧАВАМЕ, ЕМОЦИИТЕ НИ ЩЕ СЕ НАДГРАЖДАТ, ВРЕМЕ Е ЗА УМСТВЕНА ОТМОРА

Автор: 5 GmediA 11:26, 8 май 2019
Източник: 5GMedia

Май е месец, през който ще се опита да балансира огън със земята заедно с подкрепата на малко вода и въздух.

В новоприсъединилите се в Телец в началото на месеца (4 май) по-рано от потенциалния потенциал да се заложи, за да се вземе решение, за да се оцени качеството и степента на сигурност.

На 6 май и Меркурий навлиза в земята Телец - знак, който ще намали обсега на въздушната и подвижната планета, давайки си воля на по-голяма сигурност.

Периодът е подходящ, за да се анализира как точно да се използват наличните ресурси, таланти и енергия, като цяло, подлежащи на реалистична преференция да съградим нещо устойчиво, което ще работи за нас, а не срещу нас. Огънат се подклажда от Венера, която ще остане в знака на Овен до средата на Май (15 Май) и ще направи квадратура със Сатурн и Плутон, които се радват на друг в Козирог (до края на март до 2020 г.) трупат енергия, за изтласкат на повърхността и да разрушат всички гнили структури в материала и свят.

Огнената, неуморна Венера в Овен ще предизвика конфликт, свързан с желание за бягство, свобода, изразяване на мнение и загриженост за всички правила.

Дните след 7 май до към средата на месеца (Венера квадратура Сатурн -7 май; Венера квадратура Плутон – 9 май) не са подходящи за изпълнение на гръмки желания и капризи, ако те са обвързани с коренна промяна, но когато огънят среща земята можем да разберем много за това, къде сами се ограничаваме и застопоряваме в структури, които водят началото си от поколенията преди нас, налагайки ни техен авторитет, вярвания и ценности.

Юпитер в Стрелец прави тригон с Венера на 9 май и ще ни помогне много да намерим вдъхновение чрез дефиниране на собствените ни възгледи за успех за бъдеща реализация, а тригона на Слънце в Телец със Сатурн в Козирог на 11 май ще ни мотивира да поработим повече и да започнем да даваме форма на всичкия този огън, който пожелахме да сгрява духа ни в предишните дни. По този начин приближаваме средата на месеца, където вече земната стихия влиза в още по-голяма сила и ни предоставя възможност да работим върху дефинираните ни цели и приоритети и като цяло да се вземем несериозно, ако наистина искаме да постигнем нещо стойностно в дългосрочен план. Подпомагат ни Слънце в Телец в тригон с Плутон в Козирог на 13 май, Венера, която влиза в Телец на 15 май, и тригоните от Меркурий в Телец към Сатурн и Плутон в Козирог (16, 18 май). И за да не се пресушим от груба работа – имаме Марс, който влиза в емоционалния Рак на 15 май, и пълнолуние в Скорпион на 18 май. В последните две позиции ще търсим къде нашите емоции влизат в целия ни план за растеж и надграждане. Марс в Рак ще ни даде подтик да обгрижваме плодовете на труда ни, да творим с чувство и нежност, да не забравяме мекотата и фината енергия във всяко наше движение, да не загрубяваме. Пълнолунието в Скорпион пък ще изкара на повърхността много скрити емоции, които саботират нашето развитие и ще се наложи да поработим с подсъзнанието си в процеса на всичката друга работа, която ни е обкръжила. Добре ще е да го направим на по- дълбоко ниво, защото Слънце и Меркурий влизат в подвижните Близнаци на 21 май, и отново завихряме потока на динамика чрез комуникация и много движение напред-назад. Слагаме край на май месец леко объркани с Меркурий в Близнаци квадратура Нептун в Риби (29 май), и опозиция Юпитер в Стрелец (30 май) – аспекти, които пораждат желанието на разума да разбере и да се слее с висшите, духовни форми, в които ефирно почиват интуицията и мистиката на необятното. Краят на месеца не е подходящ за взимане на важни решения, преговори, а по-скоро за умствена отмора от високите обороти, медитация, духовни практики. Краят на май ще ни ориентира и към повишено внимание в пътувания, и организиране на събития, които имат интернационален елемент.

 

Източник: Астрология с Маргарита, Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 335

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.42%
Не
12 гласували / 3.58%
Нямам отношение
0 гласували / 0%