ИЛИАНА РАЕВА СЛЕД ПОБЕДАТА НА "ЛЕВСКИ": ТАЗИ СНИМКА СЪДЪРЖА ЦЯЛА КНИГА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА НА НАСКО

Автор: 5 GmediA 09:24, 16 май 2022
Източник: 24 часа

"Тази снимка на “24 часа”, секунди след последния съдийски сигнал, след победата на “Левски”, съдържа в себе си цяла книга за последните две години от живота на Наско", написа развълнувана Илиана Раева в социалните мрежи след публикацията изданието за реакцията на Наско Сираков, след като тимът му спечели купата на България снощи.

Собственикът на ”Левски” Наско Сираков истински се развълнува при успеха на отбора. Той не можа да удържи сълзите си и минути след триумфа на “сините” продължаваше да плаче с мъжки сълзи, припомня "24 часа".

Илиана Раева: Снимката на
 
Снимка: "24 часа"

 

“Не “довиждане”, а направо ”лека нощ”, бяха първите думи на Сираков, които успя да каже при силното си вълнение след успеха на “сините” над ЦСКА, имайки предвид традиционното скандиране "довиждане", с което се изпращат привържениците на загубилия отбор - в случая "червените".

"Връщаш се назад във времето и разбираш, че не можеш да заобиколиш Съдбата, която ти е отредена", допълва Раева в социалните мрежи.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика се появи на трибуните миг след победата, за да честити на съпруга си Наско Сираков и да го прегърне. Тя застана до мъжа си, облечена в клубната синя фланелка, в най-радостния му миг, откакто е начело на тима.

Последни новини

Общо гласували: 48

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
43 гласували / 89.58%
Не
4 гласували / 8.33%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 2.08%