ЗАЩО РАЗТУРЯНЕТО НА ЧЕТИРИСТРАННАТА КОАЛИЦИЯ НЕ Е ДОБРЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА - ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ ОТ ИТН?

Автор: 5 GmediA 11:51, 12 юни 2022

Разтурянето на четиристранната коалиция заради напускането на “Има такъв народ” е добре за държавата, но не е добре за семейството на Виктория Василева.

Желязната лейди командва с твърда ръка депутатите и министрите от четата на Слави. Тя знае как да размахва организационния камшик още от времето, когато учител й беше сивия кардинал на СДС Христо Бисеров, станал по-късно стожер на ПГ на ДПС.

Виктория Василева и Тошко Йорданов са единствените народни представители, които имат привилегията лично да се виждат с лидера Слави Трифонов и да свалят до редовите депутати разпорежданията му.

Виктория Василева е заместник-председател на 47-я парламент. Амбициозната 50-годишна русенка е уредила поне десетима свои съученици и съграждани на добри постове, нейна номинация е и министъра на външните работи Теодора Генчовска, твърдят източници от ПГ на ИТН.

5Gmedia се сдоби с документ, показващ, че съпругът на Виктория Василева - Иван Василев Бадатлиев, е назначен като “специалист звукови ефекти” в Национална спортна база ЕАД-София, на изпитателен срок от 6 месеца, с основна месечна заплата - 2 520 лева, която се изплаща на 2 части: авансово и окончателно.

Договорът е подписан от изпълнителния директор инж.Венцислав Петков, бивш народен представител от ИТН от 15 МИР-Плевен, който през март 2022 г. оглави Националната спортна база към Министерството на младежта и спорта.

На 10 юни спортният министър Радостин Василев, депутат от ИТН от 15 МИР-Плевен, и двамата му заместници, подадоха оставки, следвайки драматичното изявление на Слави Трифонов, направено два дни по-рано, за излизане от коалицията. 

П.П. Разпадналото се правителство на Кирил Петков пое властта на 13 декември 2022 г. под лозунга: “Прозрачност, нулева толерантност към корупцията”.

Автор: Александър Димитров

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%