СКАНДАЛ МЕЖДУ ИВАН ЯНЧЕВ, ЕКС-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ПЛЕВЕН И РАДОСТИН ВАСИЛЕВ, ЕКС-МИНИСТЪР

Автор: 5 GmediA 08:51, 24 юни 2022

Във Фейсбук се разрази словесна война между двама бивши съмишленици от “Има такъв народ”. Поводът: Иван Янчев остана верен на Слави Трифонов, а Радостин Василев напусна партията и отцепи малка група свои приятели от плевенската организация.

Иван Янчев: Ще си поговоря с Вас, защото ми е малко тъжно…
Наблюдавам как много хора взимат решения, как избират кратки или дълги пътеки. Аз просто избрах моето пътуване да е за добро. Да работя за моята България е добро за мен. Не се поддадох на никакви изкушения, не пожелах нищо, което да ме разделя от моите убеждения. Не ми беше трудно на моите години да осъзная, че верността е най-правилния път.
Искам да говоря на моя чист, роден и свят български език!
Искам мислите ми да срещат народните болки и заедно да взимаме верни решения!
Когато народът говори и тази реч е в унисон с моите чувства, това смятам, че е най-силният аргумент за вярна посока!
Когато казвам, че обичам моята Родина, с твърдост признавам, че ще отстоявам най-ценното за мен “верую” - България е над всичко и над всички!!!

Вчера Радостин Василев ме освободи като областен управител на област Плевен, както беше ме заплашил в коментара си под моя публикация в личния ми профил, но ще му отговоря така: От достойнството ми на истински българин и професионалист няма как да ме освободиш! Когато нямаш човещина и чест, колкото и други добродетели да имаш душата ти не може да е чиста!

Радостин Василев: Ех предателю Иване,
Колко много хора от Червен Бряг и района ми говореха какъв си ти и семейството ти и с какъв морал сте. Ужасно много хора повярвай ми. Всички там ви познават, че сте готови на всичко за власт и пари. Детайлно ми обясняваха за баща ти и чичо ти и за близката ви връзка с ДПС, а аз те защитавах и ти дадох път, защото ти казваше, че не можеш да си избереш семейството. Беше прав. Аз те направих областен управител на Плевен (до сряда), въпреки,че дори в МС имаше сигнал за твоите зависимости от ДПС. Убеждавах ги, че това са слухове. Оказа се,че не са и за теб сега на хоризонта беше мечтаната коалиция-ИТН,ДПС и ГЕРБ. Купи си фабрика на 09.09. Иване. Аз и много като мен няма да допуснем мафията да се върне на власт. Един преди мен те беше изгонил от ИТН, заедно с цялата ви семейна пасмина заради зависимостите ви от ДПС. Исках това да е слух, но се оказа истина. Това му е единственото добро нещо, което е направил. Ти и Христинка сте истински предатели спрямо българския народ и отивате на бунището на историята, заедно с ИТН.
И от сега да ти кажа. Нито ще си нещо в политиката, нито ще си кмет на Червен бряг. За там трябват повече качества, а ти не разполагаш с тях, колкото и на мама и тати и най-много на теб да им се иска. Аз се излъгах. Друг няма да се се излъже след мен.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%