САЛТО-МОРТАЛЕ: КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ НАЙ-СТРАСТНИЯТ ЗАЩИТНИК НА СЛАВИ НАРИЧА ИТН “ТЕРОРИСТИ В ПАРЛАМЕНТА”?

Автор: 5 GmediA 13:43, 24 юни 2022
Източник: Булфото

„Според мен поведението на ИТН е на една терористична организация, която седи вътре в парламента и саботира цялата държава“. Това обяви по БНТ издигнатият от Слави Трифонов за министър на младежта и спорта.

„Срам и позор за хилядите хора, които подкрепиха тази идея. Със сигурност тази партия няма да е част от следващия парламент“, предупреди той.

Той се закани, че повече няма да говори с депутатите от ИТН. Досега те пък се оплакваха, че той непрекъснато ги търси и притиска за подкрепа за ПП. Една от тях дори го записа как я заплашва, че ще ѝ изпрати хора.

„Аз съм песимист по отношение на търсене на подкрепа в „Има такъв народ”. Видях ги, когато гласуваха вчера. Явно са хора, които предпочитат волята на един лидер и двамата му служители пред бъдещето на България“, недоволен е Радостин Василев.

Василев каза още, че е готов да се подложи публично на детектор на лъжата, за да опровергае думите, че е напуснал „Има такъв народ“ заради обещана облага, но държи първо Тошко Йорданов да се подложи на полиграф и да отговори на няколко въпроса свързани с корупция.

„Нито ми е обещаван пост, нито ми е предлаган, нито съм приемал“, твърди той, въпреки че очевидци разказват как когато е посрещнал в дома си премиера Кирил Петков му е обещавано, че ще му дадат вътрешното министерство, когато прехвърлят Бойко Рашков в КПКОНПИ.

„Още повече, че вие виждате в момента опорката за купени депутати, за тържища падна, защото никой няма да търси подкрепа от шестима, ако не си е осигурил цяла нужна бройка. Всички до един сме готови на такова действие, но чакаме г-н Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция, той да отговори на тях, и ще минем всички на полиграф заедно публично по телевизията“, обеща още зрелища спортният министър в оставка.

https://www.24chasa.bg/amp/11841731?fbclid=IwAR2Aui3VDV_taIZW2hS1t7wE0qrNxQJo0JQXrb-aAHbtT2nkrduNPrb3uFQ

 

Източник: Трибюн

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%