СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: НИКОГА СИНИТЕ, ДЕСНИТЕ, АНТИКОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СА ИМАЛИ ЗА "ЛИДЕРИ" ТОЛКОВА БЕЗСМИСЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СУРОГАТИ 

Автор: Соня Колтуклиева 11:20, 11 юли 2022
Източник: news2.bg
Христо Иванов - този, на когото много му се иска да забравим, че е бил министър на правосъдието от квотата на ГЕРБ в кабинета “Борисов 2”, нагло заявява: ”При коалиция с Бойко Борисов, няма да мога да изляза на улицата.”
Ти да видиш!
По тази логика, Бойкикев-Маджото трябваше от 13 декември 2021 г. насам да си седи само у дома, затворен в килера и да излиза на чист въздух по тъмна доба.
Защо ли?! Защото влезе в сговор - в управленски коалиции - с БСП(БКП). И остави командирката на тази ретроградна партия да налага интересите си над цялото правителство.
Как председателят на “Да, България” изобщо смее да минава по улиците на София, където се разхождат хората с дълбоки травми от спомените за Белене и Народния съд? Някои от тези хора са другари и съмишленици на родната му майка, активна комунистка.
Стефан Савов и Петър Дертлиев навярно място не могат да си намерят на оня свят от възмущение, а Иван Костов сигурно пак се е задълбал в разговори с теменужките, та не проронва нито дума.
Както казваше навремето Петьо Блъсков: всичко потъна в синьо-червената мъгла.
Е, време е да се става и да се проглежда.
Никога сините, десните, антикомунистите в България не са имали за "лидери" толкова безсмислени политически сурогати.
 
 
* Коментар на журналистката Соня Колтуклиева 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 815

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
408 гласували / 50.06%
Възраждане
235 гласували / 28.83%
Има такъв народ
53 гласували / 6.5%