СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: НЯМА ДА КАЖА КАТО ЕДИН ПРИСЛУЖНИК НА СЛАВИ: БОЙКО Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ ЗА МАЛКИТЕ КРЕСЛЬОВЦИ

Автор: Соня Колтуклиева 12:46, 13 юли 2022
Източник: Фрогнюз

Новината от днес: “Брюксел, след петорна експертиза: Снимките на парите и златото в чекмеджето на Борисов са фалшиви.”

Рухна протяжната и тегава, истерична и епична кампания на протестърите от лятото на 2020 г., които брутално прескочиха от жълтите павета в парламента, за да се провалят с гръм и трясък.

Е, аз, естествено, няма да кажа за Бойко Борисов това, което бившият прислужник на Слави, бивш депутат от ИТН и бивш спортен министър Радостин Василев изригна публично за бившия си вдъхновител: “Слави е прекалено голям за малките кресльовци!”

Бойко Борисов, три мандата министър-председател,винаги е бил, е и ще бъде гледан под лупа и анализиран критично. Само че враговете му трябва да се научат да го атакуват ясно и аргументирано, а не подмолно и с фейк-истории.

Отдавна е ясно коя е Мата Хари, снимала празните чекмеджета в спалнята на бившия премиер във вила “Секвоя”, обществена тайна е кои са поръчителите на този компромат: тайният й любим Васил Божков и официалният й съпруг Пламен Бобоков. Впрочем, Черепа натрупва първоначалния си капитал, в градинката на “Кристал”, от измами с пачки фалшиви пари, с които прекарва наивни чужденци. Пачки, наричани “кукли”.

А пък Христо Иванов, който сега отчаяно иска да получи третия мандат и да състави кабинет, беше заснет да се качва в джипа на Пламен Бобоков и дружески да си бъбри с мъжа на Мата Хари. Това не е фейк-история, истина е.

Та, да, всичките вие - книжни тигри, фалшиви герои, анаболни борци срещу мафията - ще трябва да се потрудите повече, за да спечелите правото да управлявате този изтерзан народ, омерзен от авантюрите на ПП “Пълен провал” и антуража от малки злобни човечета. А най-добре е след този гръмовен провал да се скриете вдън гори тилилейски. Но вие сте безсрамни и алчни.

Искахте арести - ще си ги получите. Сега е ваш ред. Нали, другарю следовател Рашков?!

Соня Колтуклиева
Фейсбук

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 814

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
408 гласували / 50.12%
Възраждане
234 гласували / 28.75%
Има такъв народ
53 гласували / 6.51%