ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА: С ТРИФОНОВ СЪМ РАЗГОВАРЯЛА ВИНАГИ, КОГАТО СЪМ ИМАЛА НУЖДА И ЖЕЛАНИЕ

Автор: 5 GmediA 09:11, 15 юли 2022
Източник: бТВ Новините

„Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била“, каза Виктория Василева, която напусна ПГ на „Има такъв народ“ и Народното събрание.

Тя категорично отрече да се е срещала с премиера в оставка, след като това беше обявено от спортния министър в оставка Радостин Василев.

„С Петков съм се виждала веднъж, много преди това и разговорът беше принципен и общ“, каза Василева.

Тя допълни, че винаги когато е имала нужда е успявала да разговаря с лидера на ИТН Слави Трифонов.

„Не съм говорила с Трифонов за моето решение. Говорих с колегите от парламентарната ни група“, каза тя.

Василева допълни, че винаги когато е имала желание, винаги е имала възможност да разговаря с Трифонов. „Никога не съм чувствала липса на комуникация“, каза тя.

За напускането на Народното събрание Василева каза, че е надделяла умората. „Когато работиш в толкова напрегната среда като НС, особено когато си в такава коалиция с различни партии, всяка една стъпка, решение, трябва да се полагат усилия, които не съответстват на това решение“, каза Василева.

На въпрос дали ИТН и ПП могат да бъдат част от една коалиция, тя допълни, че зависи от тях. „Има изтрезняване във всички партии от доскорошната коалиция, склонни са да правят повече компромиси, тази омраза и разделение няма да ни доведе до нищо добро. Виждам шансове и се надявам да ги оползотворят добре“, каза Василева.

Последни новини

Общо гласували: 35

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
25 гласували / 71.43%
Радостин Василев
7 гласували / 20%
Ваня Григорова
2 гласували / 5.71%