СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА УСТОИТЕ НА ИЗКУШЕНИЯТА - ВРЪЩАТЕ СЕ ОБРАТНО У ВАС ИЛИ ОТИВАТА НА СРЕЩА С ИВАН ГЕШЕВ 

Автор: Соня Колтуклиева 10:06, 15 юли 2022
Източник: ИТН, Плевен

Ах, виеее, разбягалите се от четата на Слави, уточнявайте си версиите, де. Защото ставате за смях! Не че преди не бяхте, но нейсе…

Виктория Василева: “Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била.” А защо Радостин Василев обясни преди няколко дни, че Виктория Василева е била на срещата в апартамента му?! Аха, може да е просто недоизказване и всеки да признава само част от истината. Аз знам от участник в срещата на отцепниците от ИТН, че когато Киро дошъл, Вики се скрила в спалнята на Руди. Хахаха, оперетка, драги зрители.

На въпрос дали “Има такъв народ” и “Продължаваме промяната” могат да бъдат отново част от една коалиция, Виктория Василева отговаря: "Има изтрезняване във всички партии от доскорошната коалиция, склонни са да правят повече компромиси”. Че те пияни ли са били досега?! Може би. И пияни, и дрогирани, и зомбирани… знае ли човек, просто така кошмарно управляваха 7 месеца. Вечер се напиваха, а сутрин повръщаха върху нас.

Казва се “отрезвяване”, впрочем. Но няма да придиряме чак толкова. Претенцията ни е за малко почтеност и повече отговорност, отказване от връзкарството и злоупотребата с власт.

Ако не можете да устоите на изкушенията - връщате се обратно у вас или отивате на среща с Иван Гешев. Това е.

Соня Колтуклиева
Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 35

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
25 гласували / 71.43%
Радостин Василев
7 гласували / 20%
Ваня Григорова
2 гласували / 5.71%