СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВИКИ И РУДИ СЕ СБЛЪСКАХА! НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ – РАДОСТИН ВАСИЛЕВ КАЗВА ИСТИНАТА. СЛАВИ, ХАЙДЕ, ПУСНИ ЗАПИСИТЕ!

Автор: 5 GmediA 11:15, 22 юли 2022

Невероятно, но факт. Не мога да се начудя как така, Радостин Василев казва истината?!

Днес, в студиото на БТВ, спортният министър трябваше да види кадри от свое интервю, в което твърди, че Виктория Василева е била в неговия апартамент на срещата между отцепниците и Кирил Петков, както и кадри от интервю на Виктория Василева, която отрича да е била на срещата.

Радостин Василев призова Виктория Василева да се явят на детектор на лъжата! V vs V!

Ай-ай-ай, каква грозна семейна сценка! Защо така?!

Руди пие вода, едвам преглъща…отново пие вода, пак трудно преглъща. Мъкаааа!

Радостин Василев казва истината. Знам със сигурност, че Виктория Василева е присъствала на потайната седянка в апартамента му в кв.”Витоша”, до зоологическата градина, само че се е скрила в спалнята при появата на Кирил Петков, с когото преди това се е виждала, заедно със своята пионка Руди. Разказах вече за това и попитах - защо точно там?- не й ли отива повече на Вики да отиде в кухнята и да забърка на своя храненик омлет с шунка. Защото, горката тя, от години се грижи за бъдещата бивша звезда на “Има такъв народ” - вкарва го в партията, прави го водач на листата в Плевен за трите миналогодишни вота, той пък пробутва за депутати най-добрите си приятели: Александър Тодоров и Венцислав Петков. Пак с неоценимата помощ на Виктория, спортният министър прави врътка на ръба на закона, така че Сашо Парашутиста става изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор, а Венци Лихваря - изпълнителен директор на Национална спортна база, където през април назначава на работа като “озвучител” в националния стадион “Васил Левски” съпруга на благодетелката - Иван Василев Бадатлиев ( договор № ЧР-22-189/21.04.2022 г..)

Колко им е било хубаво през май-юни! Когато са заговорничили, когато премиерът Кирил Петков ги е засипвал с обещания, когато са били на една ръка разстояние от светлото бъдеще - мандат 4+4… Здравей, Живот!

Обаче, на 22 юни всичко катастрофира и после пак - когато Асен Василев върна първия проучвателен мандат на президента.

Днес в лагера на ренегатите цари напрежение, недоверие, несъгласие с опитите на Радостин Василев да ги командва: той иска избори, някои от тях искат правителство. Всяка коза за свой крак.
Единственото общо желание е, ако има кабинет, Гроздан Караджов да не е министър.

Ах, Вики, Вики, ти ме блокира във Фейсбук, когато те попитах за договора на мъжа ти, а трябваше да прочетеш моя коментар за: “малките неблагодарници, които се превръщат в големи неблагодарници и как всеки неблагодарник се сблъсква със своя неблагодарник”.

Слави, здравей, хайде моля те - огласи записите от апартамента на Радостин Василев! Не бъди егоист - няма само ти да се забавляваш, я! Сподели интригата с аудитирията!

Коментар на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 13

Анкета

КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ?
Редовен кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС
13 гласували / 100%
Редовен кабинет с мандат на ПП
0 гласували / 0%
Правителство на всяка цена
0 гласували / 0%