КЕЙТ И УИЛЯМ ПУСНАХА ОБЯВА ЗА РАБОТА - РАБОТНОТО МЯСТО Е ДВОРЕЦЪТ КЕНСИНГТЪН

Автор: 5 GmediA 11:38, 25 юли 2022
Източник: Инстаграм

Светските медии често ни напомнят, че кралските особи са също като обикновените хора със собствените си проблеми, скандали и задължения. Често обаче ни е трудно да си го представим. Докато, разбира се, не попаднем на подходящ пример за това, като долния.

Кейт Мидълтън и съпругът й са публикували обява за работа.

Херцозите на Кембридж търсят "креативен и добре информиран" човек, който да поеме грижата за всичките им официални профили в социалните медии. Сред необходимите качества са "такт и дискретност", както и опит в управлението на популярни канали в социалните медии, умения във фотографията, видео заснемането и монтажа.

Обявата на Кейт и принц Уилям е публикувана на официалния им сайт, където се уточнява, че работното място е дворецът Кенсингтън, както и че става дума за 38-часова работна седмица. Официалното наименование на позицията е "мениджър социални медии", които в случая с херцозите са Twitter, Instagram, Facebook и YouTube.

От Express поясняват, че в Twitter Кейт и Уилям имат 2.4 милиона последователи, а в Instagram - 13.9 милиона. YouTube каналът им е създаден миналата година и има 600 хил. абоната. Обявата е активна до 2 август, като за момента няма обявена заплата.

Източник: lifestyle.bg

Тагнато в: Кейт и Уилям

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%