СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЛИНДА ЦИТИРА ЛЕНА ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА НА КИРО...ТАЗИ ИСТОРИЯ МИ СЕ СТРУВА ДОСТА ПЕРВЕРЗНА, ДА ВИ КАЖА 

Автор: 5 GmediA 16:53, 3 август 2022
На мен тази история ми се вижда доста перверзна, да ви кажа.
Линда цитира Лена за постиженията на Киро.
Може пък така да е правилно по канадски. Или да е модерно по харвардски. Отворени бракове. Юруш на маслините. Суинг- муинг. Който превари - той натовари.
В едно нещо, обаче, съм сигурна. Никъде по света не се опитват да обясняват разкриването на едно прелюбодейство с прояви на сексизъм. Защото е тъпо.
Когато избухна скандалът Клинтън-Люински, никой не написа: Моника е много умна и подготвена, попаднала е в “Овалния кабинет” по заслуги; френската любов, която е правила на президента, само демонстрира колко е интелигентна; как е успяла благодарение на собствените си умения да достигне до Белия дом.
Тя, и Хилари, не тръгна да обяснява, че тази история на куролация се раздухва, защото мъжът й постигна грандиозни успехи като президент, които враговете му искат да омаловажат чрез скандала с фелациото.
Г-жа съпругата Клинтън не скри, че е огорчена, наранена и опозорена.
Не знам на Киро и Лена-на-Киро-и-Миро кой им съчинява пиар финтифлюшките, обаче са разръфани като китайски копринени панделки от “Илиенци” - евтини и грозни.
А беше толкова просто да кажат за прословутата снимка: ние работихме като екип в правителството; бяхме заедно в добро и зло, защо да не минем последните метри по стълбите на Мимистерски съвет, хванати за ръце?! Точка.
Ама нали се сещате - те са гузни. От прочутото видео на “парапета” по стълбите на Airbnb квартирата, публикувано в ПИК, и последвалият договор за кантората на Лена - 14 000 лева на месец от държавната ББР, всичко е ясно.
Киро и Лена не са просто прелюбодейци - те са заговорници, partners in crime, много близко са до представата за “конфликт на интереси”, както е по закон.
КПКОНПИ да отговори - договорът, подписан 10 дни след онази среща в 8:39 часа сутринта, между служебния министър на икономиката, принципал на ББР, и адвокатката от голяма столична кантора, в апартамент само със спалня и баня… просто компрометира Кирил Петков и Лена Бориславова или ги превръща в нарушители на закона?!
Ех, Линда Макензи-Петкова, ех, съседке клета, докога ще търпиш?! Ти си му дошла на крака в неговата родина; отгледала си му три деца; чистиш му и го переш; готвиш му и се трудиш в сладкарничката си, а той те излага пред целия свят… позори теб, дъщерите ти, семейството ти във Ванкувър.
Защо се примиряваш с тази куролация?!
Защо понасяш тази излагация?!
Ти си знаеш.
Поне не им ръкопляскай. Защото е жалко и комично.
 
 
* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%