ДИРЕКТОРЪТ НА СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР ЗАПЛАШВА С УВОЛНЕНИЕ СЛУЖИТЕЛИ, АКО НЕ РАБОТЯТ ПРЕДИЗБОРНО ЗА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ И “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА”

Автор: 5 GmediA 12:23, 4 август 2022
Източник: Фейсбук

Изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор - Александър Тодоров, близък приятел на бившия спортен министър, заплашва членове на “Има такъв народ” с уволнение, ако на предстоящите предсрочни избори не подкрепят Радостин Василев и ПП “Продължаваме промяната”. Това пише днес Tribune.bg, позовавайки се на отлично осведомени източници.

Александър Тодоров стигнал до там, че без свян е привиквал регионални шефове и им е искал списъци с хора, които да бъдат включени в секционните избирателни комисии на ПП, а ако не предоставят списъците с имената, регионалните директори са били заплашени с уволнение.

Друг кадър на Радостин Василев - Мирела Желязкова, пък има за задача да прозвънява структурите на ИТН, да ги заплашва с уволнение или да им предлага назначение в Спортния тотализатор срещу политическа подкрепа за „Продължаваме промяната”  и Василев.

Според източника на Tribune.bg вече има депозирани жалби до министър Весела Лечева срещу действията на близките до Радостин Василев - Александър Тодоров и Мирела Желязкова.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%