СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ ГЕРБ: СТЕГНЕТЕ СЕ! ИДЕТЕ ПРИ ХОРАТА ОТ ГРАДОВЕ И СЕЛА И ГИ ОСВОБОДЕТЕ ОТ СТРАХОВЕТЕ ИМ ОТ МАШИНИТЕ 

Автор: 5 GmediA 09:27, 8 август 2022
Източник: 5GMedia

350 000 евро!
Малеееййй! Много пари, бе. И за какво?! Ще ви кажа за какво.

Някой от наглите службогонци-жълтопаветници, внедрени в ГЕРБ от Румяна Бъчварова, приятелката на зловредния дует Иво Прокопиев-Иван Кръстев, тръгнал да убеждава Бойко Борисов, да поканят в България един световно известен експерт по … измами с машинния вот. По разкриването им, де.
В Америка той бил направил адски впечатляваща демонстрация: как може да се вкарат в системата имената на Джоузеф Байдън, Доналд Тръмп и Ориентъл Джеймз Симпсън и да изкара победител - кой? О Джей Симпсън.
Щял да направи подобна демонстрация в България - срещу 350 000 евро. Ако някой се навие…

Бойко Борисов отказал, разбира се. Светкавично.

Около лидера на ГЕРБ, мине-не-мине време, току се завихря пясъчна буря от мистификатори: я приятели на някой държавен секретар на САЩ, я луксозни екскурзианти до Вашингтон и Брюксел, я раболепни посетители на “Козяк”, я консултанти на световни организации от нищоправещи словослагатели и манипулатори. В дни на криза и изолация, те мигом отлитат надалеч - дим да ги няма, замирише ли им на власт… бум-тряс, връщат се завчас.

Накратко. Стига вече с тези фейк-анализатори и ала-бали-затори. Малцина в 47-я парламент ни подкрепиха нас, от Инициативния комитет срещу задължителния машинен вот и за връщане на хартиените бюлетини, макар да успяхме за кратко време да съберем 110 000 подписа; безхаберниците в Народното събрание лишиха десетки хиляди българи от правото на вот.

Историята е недвусмислена. Президентът Радев, дясната му ръка Николай Копринков, областните управители, сатрапът Бойко Рашков, държавната администрация, машините и донорските милиони, спечелиха изборите на ПП “Продължаваме промяната”на 14 ноември 2021 г..
На всеки зрящ и четящ, на всеки интелигентен българин това му е от ясно по-ясно.
Клоунът-Хищникът-Ковчежникът се провалиха с гръм и трясък. Злокобното наследство, оставено от Кирил Петков-Асен Василев-Даниел Лорер плюс антуража им, приближените им министри и администратори из страната, дълго ще вгорчава живота на българите, изправени пред зловещата перспектива за студ, глад и мизерия.

От април 2021 г. е ясно, че коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила. Това са реалностите. Да, управлявалите 3 мандата губят избиратели, спада избирателната активност, критиките към тях са основателни, умората и желанието за промяна са видими… И все пак. Победата на “Има такъв народ” и победата на “Продължаваме промяната” бяха служебни победи. ГЕРБ си остава най-голямата политическа партия в България.

Затова… тя носи отговорност пред хората, не само пред избирателите си. Стегнете се! Не е време за шеги и закачки. Променете се!

Идете в провинцията, по градове и села - обяснявайте на хората - от уките до неуките - как се гласува с машините. Освободете ги от страховете им от машините.
Излезте от Фейсбук и от телевизора и се изправете пред човека - пред избирателя.

Петьо Блъсков-младши днес го каза по най-умния и верен начин: “Вместо да си слагате снимчици, че сте "избирали живота", приятели от ГЕРБ, работете за установяване и доказване на стотиците престъпления на криминалната шайка на Киро, която остави държавата в руини.
Само схемата с газа е престъплението на века. Булгаргаз от печалба 60 млн. лв. при встъпването в длъжност на мошениците за 8 месеца оставиха дружеството с 500 млн. лв. загуба… “
Да, и не е само това!

Колко далеч ще стигне служебното правителство в разкритията за далаверите на кабинета “Петков”? Толкова далеч, колкото позволи Херо Мустафа ли?!Някой трябва да й се противопостави. Стига толкова!

… Звънят ми много хора, мои читатели и Фейсбук-почитатели. Разочаровани са и са гневни заради перспективата ГЕРБ да се коалира с “Продължаваме промяната” след предсрочните избори - есенните или пролетните. Казвам им: от вас си зависи - ако ГЕРБ постигне много добър резултат, ГЕРБ може онези, жълтопаветниците, да ги приобщи, обезличи и претопи. Дължите им го. Заради цялата врява и бруталност на “изчегъртването”.

Сега базисно почтените, свестните и смелите хора имаме една обща задача - всички заедно, със служебния кабинет, трябва да демаскираме докрай измамниците от ПП “Пълен провал” и сътрапезниците им от ДБ и БСП. За да не се повтори най-зловредното, олигофренско и траги-комично управление в най-новата история на България. НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 815

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
408 гласували / 50.06%
Възраждане
235 гласували / 28.83%
Има такъв народ
53 гласували / 6.5%