СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КИРО МОРКОВА ОТ ГМО-ЗЕМЕДЕЛИЕТО НА ХЕРО МУСТАФА СЕ ПРОВАЛИ - ГРЪМКО, БЕСНО И ЛУДО!

Автор: 5 GmediA 13:05, 12 август 2022
Източник: Асен Димитров, Фейсбук
Поредният анонимник от бройлерите на ПП “Пълен провал”, учил в Американския университет в Благоевград, се бил изокал днес, по някоя от телевизиите от консорциума: “БТВ-Нова-БНТ обединени за ПП”, че ГЕРБ си е горе-долу ОКей, но Бойко Борисов трябва да се пенсионира.
 
Пред няколко дни Кирил Петков си измисли сочна клюка - един премиер от европейска държава ми вика: Кириле, вика, Борисов трябва да се пенсионира, вика.
 
Не, не е нова опорка. Даже не е опорка, а стратегия. Отдавна се правят опити Бойко Борисов да бъде отстранен от ГЕРБ, да бъде извършен дворцов преврат и той да бъде детрониран. С много любезности, хубаво кафе и дребни сладки, със задушевни приказки, дейци на ГЕРБ от средното поколение е трябвало да бъдат убедени да оглавят партията. Били са ухажвани Даниел Митов, Деница Сачева, Десислава Атанасова… но опитите са ударили на камък.
Surprise! Съпраааайййз!
 
Киро Моркова от ГМО-земеделието на Херо Мустафа се провали - гръмко, бесно и лудо!
И красивата гъвкава посланичка се извъртя. Посрещна Бойко Борисов като най-скъп гост на партито за Четвърти юли, а още през май, по време на визитата си в София, помощник-държавният секретар Карън Донфрид даде да се разбере, че САЩ се доверява на Бойко Борисов като на стратегически партньор. Америка няма вечни приятели, има вечни интереси.
 
„Като се замисля, стратегията за разбиване на ГЕРБ и замяната й с някаква нова формация, прононсирана и пробутвана от Вашингтон като носител на новото и промяната, започна отдавна. С отстраняването на Цветан Цветанов от ръководната позиция на организационен мениджър на партията. Истерията “АпартаментГейт” беше зачената с “частния асансьор” на втория човек в ГЕРБ, едновременно от фондация и медия, финансирани от “Америка за България”. Даже намеренията на авторите да са били най-чисти и почтени, поредицата от събития от май 2019 г. досега, показват обмислени стъпки на дългосрочна стратегия.
 
Ех, в Холивуд знаят най-добре, дори гениалната режисура може да бъде провалена от бездарната игра на главните герои в продукцията.
“Пенсионирането на Бойко Борисов” е последното убежище на страха и паниката. Коалицията ПП-БСП-ДБ-ИТН получи лесно шанса да управлява България и скоротечно се провали. Незаконният му арест само стегна редиците на ГЕРБ и енергизира самият Бойко Борисов. Кой друг лидер на партия обикаля като него из страната?! Никой. Другите обикалят по телевизионните студия.
 
Кирил Петков и компания да помислят за собственото си пенсиониране от политиката. Не стават. Опитаха. Не стават!
 
Коментар във Фейсбук на Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 33

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
28 гласували / 84.85%
Не
4 гласували / 12.12%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 3.03%