СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КЪРЛЕЖИ НАПЪПЛИХА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. НУЖНА Е ОЗДРАВИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ, ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБЕНА!

Автор: Соня Колтуклиева 10:04, 1 септември 2022
Източник: Личен архив
Новоизлюпени партийни бройлери, самодоволно наричащи се политици, разбират политиката като средство за прехрана от особен вид - с минимални усилия да постигнеш максимален резултат. За себе си.
 
Българите не са балами. Виждат всичко това. Нищо не остава скрито-покрито за дълго.
 
Бърборин Радостин създаде собствен клан в Спортната палата - приятелски назначения, граждански договори за верни другари, съмнителни контракти за реклама, стотици хиляди за адвокатски кантори…. Сега министър Лечева ежедневно се налага да рине това блато и пак ще останат кални следи от злочинствата на министър Руди.
 
117 350 лева държавни пари, Радостин Василев плати на кантората на Лена Бориславова, за да си осигури място в предизборните листи на “Продължаваме промяната”.
ТОВА Е ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ!
 
Вчера в Габрово отишли да представят Руди. Мижав интерес. Поканили на безплатен обяд 30 души - отзовали се по-малко. Няма съобщения за представяне на листата, Радостин Василев не качва във Фейсбук пламенни слова и снимки с почитатели.
Не искат Руди в Плевен.
Не искат Руди в Габрово.
Никой не обича предателите!
 
През май, на прочутия фестивал на хумора и сатирата в Габрово, направиха макет на Руди като балерина, с надпис: “властитутка”. Дааа - лепне му като “дамаджана” на Рашков, но не е толкова смешно. Защото изразява една отвратителна проява на политическата проституци@.
Габровци имат страхотно чувство за хумор. Но не заслужаваха тази подигравка: Руди да се лигави за тяхна сметка.
“Мълчанието е злото”. Недейте да мълчите, габровци!
 
 
Попитах роднина на Кирил Петков: защо простѝ на Радостин Василев за грозните лични обиди и за настоятелните призиви да бъде съден и вкаран в затвора, заради декларацията с невярно съдържание за канадското гражданство - отговори ми: “Господ гледа и въздава всекиму заслуженото”. Да, така е. Но и ние, хората, имаме право на морална оценка. В моя роден град Петрич казват: “Няма нищо по-противно от това някой да ближе там, където е плюл”. Руди го прави с наслада. Унижава се брутално, унижава Кики, с илюзията, че отново ще стане министър. Хахаха!
 
Радостин Василев - посредствен адвокат с приземна кантора в Студентския град, влезе в политиката през задната врата - набутан от Виктория Василева и ще си остане в тъмната страна на избата. Срещу него се водят 3 прокурорски проверки и най-важната е за заплаха срещу народната представителка Христинка Иванова.
 
Ех, Слави, подлагаше алчните за изява на детектор на лъжата, а трябваше да ги проверяваш с тест за интелигентност, с тест за наркотици и с тест за базисна почтеност. Сбърка ти. И набута в политиката доста боклуци.
 
Кърлежи напъплиха българската политика. Каква пошла пародия. Нужна е оздравяваща операция. Иначе, България е загубена.
 
Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%