СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДОБРЕ Е, ЧЕ КИРИЛ ПЕТКОВ Е ОТИШЪЛ ДА ПОМАГА НА ПОСТРАДАЛИТЕ. ХАЙДЕ ДА НЕ ГО ДЕМОНИЗИРАМЕ, КАКТО ДЕМОНИЗИРАХА БОЙКО БОЙРИСОВ!

Автор: Соня Колтуклиева 12:09, 7 септември 2022
Добри хора, сигурно ще подразня някого от вас. Но…нали затова ме уважавате - защото не цепя басма на никого, но и не се правя на убита лисица, щом одобрявам нещо.
Добре е, че Кирил Петков е отишъл да помага на пострадалите хора от бедстващите райони. Това е без съмнение.
Ама бил много чистичък и не знаел как да държи кривата лопата.
Снимали са го в първите минути - какъв да е?! Неизцапан ще е.
В началото всеки е целият в бяло, после се оцапва - метафорично казано.
Кирил е израснал в емигрантско семейство; не е бил разглезено богаташче в Канада; живее в апартамент от 67 кв.м. на “Шишман”; не ми прилича на мързелив глезан.
 
От друга страна, всички политици правят така по време на кампания. Преди години защитих ГЕРБ, когато прекъснаха предизборната си агитация и отидоха да ринат кал при същата бедствена ситуация. Застанах срещу ругателите им, когато ги обвиниха, че правят благотворителност с пари от държавната субсидия. Бранила съм всяко правителство, което вдига пенсиите преди избори.
Защото: ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА НА БЕДНИТЕ И СТРАДАЩИТЕ! ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН И С ВСИЧКИ СРЕДСТВА!
 
Хайде да не демонизираме Кирил Петков, както демонизираха Бойко Борисов!
 
Всекиму заслуженото. Но не търсете под вола теле и бъдете по-обективни: когато е лошо е лошо, когато е добро е добро.
Абсолютно противно е това, което сториха Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова: да си публикуват селфи: ухилени муцуни на фона на разораната земя, пред къщата на отчаяни хора и да напишат:”На кални бани сме”, а после да наругаят критиците си, че не искат акъл от аутисти! Двамата са кандидати за депутати от “Демократична България”. Това е една отвратителна история. И е провал в кампанията.
 
 
… Какво показа това бедствие? Общините и министерствата не си вършат работата. Докога така?! Колко пъти (уж!) извлякоха поуки от наводненията?
 
Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%