АСТРОЛОГЪТ СИЛВА ДОНЧЕВА: ТУК ВИНАГИ ЩЕ СЪЖИТЕЛСТВАТ НАЙ-ВИСШЕТО И НАЙ-НИСШЕТО

Автор: 5Gmedia , 08:04, 21 февруари 2019

Наблюдавам всякакви опити за обяснения на българския характер. Какво казва астрологията.

Българите и тази земя покрай Балкана са под знака на Козирог. Той обаче е двоен знак, символ едновременно на властта и върховете, но и на низините и черните пещери. С една дума на най-висшето и на най-висшето едновременно. Това е положението. Тук средна линия няма.

В миналото нисшият Козирог е бил олицетворен от крокодила - Макара, символ на коварство, мнителност, груб материализъм и тотална себичност и порочност. Друг символ е козата. Тя може да стигне до най-високите, отвесни върхове без страх, с устрем и смелост. А най-висшият символ е Еднорогът. Той предвещава мъдрост, чистота и Божествена благост и любов.

Затова тук, на тази земя и сред този народ, наречен българи, а преди това траки, винаги ще съжителства най-нисшето и най-висшето. Това е народът и земята на Бялото и черното, на жесток, чепримирим сблъсък на Бялата и черна ложи. Тук е черният дроб на планетата, мястото за преработка и почистване. Затова обясненията са толкова сложни. Те стават по-ясни обаче, когато се прозре Дуалността на тази земя. Тук има велики примери на духовност, променяща и пречистваща света: народ, който плаче при раждане и се радва на смъртта, тук са първите християнски общини, първата азбука, специално създадена за прослава на Царя на Земята, учението на богомилите, Първата и единствена в историята на планетата Школа на Бялата ложа. И в момента сблъкъкът е грандиозен, но много българи предпочетоха да избягат в чужбина, за да се спасят от битката на духа. Проблемът е от кои си, от крокодилите или от Еднорозите, на кого служиш на Христос и Учителя или на княза на този свят.

Това е въпросът, дали си коленичил или катериш смело към Божи връх в изпълнение волята на Бога.

Последни новини

Общо гласували: 335

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.42%
Не
12 гласували / 3.58%
Нямам отношение
0 гласували / 0%