СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ НАЙО ТИЦИН, ПИАР НА “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА”: ЗАЩО НА ВСИЧКИ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ РЕАГИРАТЕ С IGNORE?

Автор: Соня Колтуклиева 10:20, 20 септември 2022
Клети пиари, клети аматьори, клети променкаджии.
Научавам, че разпечатали портрети на Недялко Недялков, издателят на ПИК, и ги развявали като мексиканска вълна на тържественото събрание на “Продължаваме промяната” в Дома на киното.
Браво, Найо, браво, Тицин! Ако беше журналист, а ти не си, защото един въпрос не можеш да зададеш, без да се задавиш; щеше да знаеш, че никой не е прокопсал, воювайки срещу медии. Нали уж живееш в Париж, навярно в крайните квартали, защото в централните знаят как пострада президента Макрон като се опита да се прави на интересен пред журналистите за бодигарда си.
Ама как само ти провървя днес - изпрати Кирил и Асен да се разходят до затвора, а малко след това ПИК публикува доклад на ДАНС, по данни на ЦРУ, за газови комисиони и милион за адвокатска кантора, 5 офшорки, съмнения за прегрешения за 100 милиона лева - разкрития, които някой ден могат да вкарат там твоите клиенти. Разбира се, след среща със следователи, прокурори и съдии. Само Кирил и Асен пращат политическите си опоненти директно в килии, без да са минали през съответните процедури. За тях, сигурна съм, ще бъдат спазени всички изисквания: законови и морални.
Информация за този доклад на ДАНС беше публикувана в ПИК още преди 11 дни. Недялко Недялков беше потърсил Кирил Петков за коментар за ПИК. Както се постъпва, нали?!
Тогава (на 8 септември) аз изпратих на Кирил Петков въпроси за интервю в моя сайт 5Gmedia; ето ги:
Г-н Петков, запознат ли сте с доклада на Финансовото разузнаване на Държавна агенция “Национална сигурност”, съдържащ данни за корупция, взимане на комисиони, при сделките на
“Булгаргаз”?
Истина ли е, че Вие сте посочвали контрагентите на “Булгаргаз”, а те не са били определяни с конкурс?
Твърди се, че е сключен неизгоден договор с чуждестранна адвокатска кантора. Знаете ли за коя кантора става въпрос и за какъв договор?
Каква е истината за договорките за внос на втечнен газ за България от фирми от Съединените американски щати?
Твърди се, че е в Софийска градска прокуратура е образувано досъдебно производство за газовите посредници. Информиран ли сте за това? Викан ли сте в прокуратурата? Знаете ли дали Асен Василев и Даниел Лорер са викани на разпити?
В доклада се посочва, че данните са на партньорска служба. За каква служба може да става въпрос - за американска ли?
Смятате ли, че администрацията на президента Джо Байдън се обърна срещу Вас?
Мислите ли, че това е предизборна атака срещу Вас и ПП “Продължаваме промяната”? Ако е удар срещу Вас - откъде идва?
Отговорът беше - пиарите казаха: IGNORE на тази тема.
E, Найо, докога смяташ, че можете да се измъквате с IGNORE на всяка неудобна тема ?! Цялата ви кампания е изградена на два лоста: Бойко Борисов в затвора и … IGNORE.
Ако не си видял да те светна: избирателите в цялата страна ви дават IGNORE!
Игнорирането води до игнориране. Скоро ще го разберете.
 
Коментар на Соня Колтуклиева, Фейсбук 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 815

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
408 гласували / 50.06%
Възраждане
235 гласували / 28.83%
Има такъв народ
53 гласували / 6.5%