"ОПЕРАЦИЯ: ПЛЮШЕНО МЕЧЕ" НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ - ПРЕДИМНО ВИРТУАЛНИ 

Автор: 5 GmediA 08:43, 6 октомври 2022

"Операция: Плюшено Мече" вече 15 години ръководи най-мащабната кампания за събиране на коледни подаръци и раздаването им на деца и младежи, лишени от родителска грижа, на деца в риск, с увреждания или от социално слаби семейства, както и на възрастни с умствени увреждания. Благодарение на невероятните доброволци, които помагат, екипът всяка година успява да посети около 9000 души в цялата страна и да им раздаде мечтаните от тях подаръци.

"Тази година навършваме 15 години. Това е много вълнуващо за нас и търсим доброволци, които да поемат част от дейността и да заместят други наши доброволци, които тази година няма да могат да се включат". Това каза в интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт' Михаела Стойкова, основател и изпълнителен директор на неправителствената организация "Операция: Плюшено мече":

"За тези 15 години научихме, че всеки има нужда да прави добро и че всеки може да го прави. Понякога просто да дариш време и усилия в конкретна насока е достатъчно. Не всеки има възможността да помогне материално, но всеки може да сподели своите умения, опит и време, като помогне за реализирането на дадена кауза".

"Търсим предимно виртуални доброволци, тоест те могат да са позиционирани на всяко едно място", уточни Михаела Стойкова.

Всеки, който желае да стане доброволец към "Операция: Плюшено мече" , може да се свърже с организаторите на кампанията чрез страницата им във Фейсбук или да изпрати имейл на адрес info@plushenomeche.org. Другият начин за записване е чрез платформата TimeHeroes.

Тагнато в: плюшено мече

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%