СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КАЛИНА КОНСТАНТИНОВА ИЗРЕЧЕ ЛЪЖА ЗА АРЕСТА НА СЕВДЕЛИНА АРНАУДОВА! КАКВО РАБОТЕШЕ БИВШАТА ВИЦЕПРЕМИЕРКА - ЗАГАДКА?

Автор: 5 GmediA 11:41, 22 октомври 2022

Тези аматьори от “Продължаваме промяната” нито познават, нито зачитат законите, въпреки че искат да командват “съдебната реформа” и да свалят главния прокурор Иван Гешев, за да го заменят със своя креатура - комунистическият следовател, трезвеникът Бойко Рашков, например.

Днес по БТВ, Калина Константинова заяви, че съдът е обявил ареста на Севделина Арнаудова за законен. Лъжа! На втора инстанция прокурорът зае страната на МВР, но още няма обявено решение на съдиите. Районният съд на първа инстанция обяви арестът за незаконен.

Нали ненавиждат прокуратурата - защо се кефят на нейно решение?!

За мен остава огромна загадка какво работеше Калина Константинова като вицепремиер в кабинета “Петков”?

Освен, че стана прочута с три снимки:

- как, на премиерата на филма за самоубилата се поетеса Петя Дубарова, нейният съпруг я държи за з@дника;

- как се смее като напушен@, седнала до Асен Василев, в пленарна зала, по време на драматично заседание на парламента;

- как се носи по коридорите на Министерски съвет в тясно, прилепнало костюмче, като стръвна секретарка, неприкрито съблазняваща началника.

Както и с позорното видео, в което с изкривено от злоба лице, наставлява бежанците от Украйна, сякаш са престъпници. 

Калина Константинова отговаряше за “Български пощи”, които не работиха 3 месеца и стотици хиляди българи не можаха да си получат пенсията. То пък на нея какво ли й пука?!

Кабинетът “Петков” за 7 месеца е разхитил 1 милион лева за съветници, Калина Константинова е имала най-много - 12. Какво са работили тези иждивенци на държавна сметка?!

Калина Константинова сега яростно обяснява как: никога с ГЕРБ, никога! А беше съветничка, с висока заплата, на Румяна Бъчварова, вицепремиер, вътрешен министър, депутат от ГЕРБ и началник-кабинет на премиера Бойко Борисов.

Гледай ти, какъв скоротечен катарзис е преживяла тази боркиня на “промяната”?!

Както се пее в песента: назад, назад, моме Калино, имаш (без)славно минало, което не можеш да изтриеш с delete, като бръкнеш в машината, докарала ви изборна победа. Не можеш.

**

Коментар във Фейсбук на Севделина Арнаудова:

Уважаема г-жо Калина Константинова, решение на Административния съд за ареста ми няма! В ефира на БТВ заявихте, че съдът го е обявил за законен?

Моля, да отговорите - умишлено ли излъгахте или знаете преди всички какво ще постанови съдът? Настоявам да се извините, ако твърдението Ви е било от незнание. В случай, че не го направите, ще го приема за  клевета и ще потърся правата си!

Последни новини

Общо гласували: 85

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
77 гласували / 90.59%
Не
7 гласували / 8.24%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.18%