СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗАД ВИРТУАЛНИЯ ТОРМОЗ СРЕЩУ МЕН И ВЕЖДИ РАШИДОВ НАЙ-ВЕРОЯТНО СТОЯТ ПОЛИТИЦИ - АТАКИ, РОДЕНИ ОТ ГНЯВ И БЕЗПОМОЩНОСТ 

Автор: Соня Колтуклиева 18:00, 25 октомври 2022
В 10:50 ч., в неделя, влязох в дома на Вежди Рашидов, новият председател на Народното събрание, за да направя интервю с него за ПИК тв, в директно излъчване.
 
На входа на красивата двуетажна къща се разминахме с д-р Снежа Бахарова, любимата му жена от 30 години, която тръгваше да разхожда кучето. Посрещна ме Радка Петрова, дългогодишна сътрудничка, от времето, когато световноизвестният творец беше министър на културата, бъдещ началник-кабинет на председателя на парламента.
 
Заварих Вежди Рашидов - застанал и застинал по средата на хола, вперил очи в телефона - насълзени очи. Беше силно развълнуван: “Виж, Соня, дечурлига, едва ли са на повече от 13-15 години, виж какви снимки ми изпращат, с обиди: мултак, оставка, махай се... Защо е това?! Кой използва тези деца?”
 
Днес стават 2 месеца, откакто някой започна да пуска мои снимки, с телефонния ми номер, в порно-групи в Телеграм. Служителите на ГДБОП успяха да ограничат до голяма степен разпостранението, но някой продължава да облъчва нови групи: звънят ми посреднощ, изпращат ми снимки на гениталите си и порно-видеа. Отвратително е!
 
Международна журналистическа организация, базирана в Страсбург, разпострани публикации в моя защита. Образувано е дело в Софийска районна прокуратура.
 
Хора, моят случай стана публичен, но има стотици жени и мъже, подложени на виртуален тормоз. Този огромен проблем се неглижира - уви! Само тези, които са си изпатили, знаят колко е мъчително и травмиращо. Това е терор!
 
Светът на виртуалните насилници е подъл и жесток. Най-противни са поръчителите на кибер-атаките. Те са престъпници!
 
В драмата с мен и с Вежди Рашидов, поръчителите, най-вероятно, са политици или техни последователи. Масираните атаки са родени от гняв и безпомощност.
 
…. Живеем в мракобесно време. Арестуваха - абсолютно незаконно! - лидера на опозицията; изградиха предизборната си кампания върху омраза, със заплахи и снимки пред затвори; изпълзяха гнусни питони - епилирани женомразци - тесногръди злобари с широки задници; комплексирани службогонци, брутални словоблудци; инфантилни аматьори, заредени с шаблони; клиширани и зомбирани с опорки. Лъжци!
Паникьосани са, защото властта само ще я миришат, след като осмърдяха държавата с арогантното си политическо зловоние.
 
Ще им се оставим ли?!
 
Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 85

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
77 гласували / 90.59%
Не
7 гласували / 8.24%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.18%