СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ОПИТВА ДА ИЗТЪРГУВА ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ С МОЛБА ДА НЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАНА ЛЕНА БОРИСЛАВОВА 

Автор: 5 GmediA 13:04, 7 ноември 2022
Източник: Дарик радио

Радостин Василев ще получи своя 13 юни, каза пред Ивелин Николов журналистката Соня Колтуклиева и припомни, че на тази дата депутати от ИТН са се отцепили от групата.

Тя припомни, че в предаването на Сашо Диков Радостин Василев е признал, че е записвал разговорите си с нея.

"Бащата на Кирил Петков беше гледал предаването. Обади ми се след това и каза: Соня, лошо ми стана като си помисля, че моя син е имал разговори с Радостин Василев в неговия апартамент и в лабораторията ни, представяш ли си, ако го е записвал и него“, разкри Колтуклиева и допълни: "Да представям си, защото самият Радостин Василев ми е разказвал как е вкарал в капан и Татяна Дончева, като е държал срещата им да бъде в неговия офис, който вече е бил окабелен и подготвен за записване".  

"Продължаваме промяната" никога няма да бъде единна. Тя беше съзададена като приятелско-партньорски кръг за облагодетелстване и сега, когато властта е далеч, те се сблъскват по няколко причини. Първо, защото Кирил Петков е изолиран от групата на Асен Василев, който иска да бъде едноличен лидер на партията - около него са Даниел Лорер, Николай Денков, Никола Минчев, Андрей Гюров. От друга страна са тримата предатели от ИТН - Радости Василев, Георги Георгиев и Иво Атанасов, които групата на ПП не иска да приеме, тъй като те заеха места на техни приятели, съоснователи на партията. Получава се така, че прагматичният Даниел Лорер иска да има правителство на всяка цена - той не е срещу колаборация с ГЕРБ. Асен Василев също би могъл да приеме коалиция с ГЕРБ, на ако бъде директно във властта. Много е тежко положението на Кирил Петков, но той като амеркански възпитаник се опитва да изтъргува подкрепата за ГЕРБ с молба да не бъде преследвана Лена Бориславова, тъй като вече има доказателстава, те бяха публикувани в Агенция ПИК, че тя е разгирала едни схеми с класифицирана информация, с документи, които е предоставила на журналиста Атанас Чобанов, без да има право на това", разказа в заключение Соня Колтуклиева.

 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 9

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
8 гласували / 88.89%
Не
1 гласували / 11.11%
Не ме интересува
0 гласували / 0%