БЪЛГАРКАТА КРИСТИЯНА ЙОРДАНОВА Е СЪСТЕЗАТЕЛКА В КОНКУРСА "МИС КАНАДА 2022"

Автор: 5 GmediA 13:41, 12 ноември 2022

Българката Кристияна Йорданова е състезателка за титлата Мис Канада 2022 в Торонто. Студентка, завършила психология, Кристияна се надява да работи с жени и деца, които са били жертви на насилие.

Във Фейсбук профила си Кристияна призовава: 

"Здравейте прекрасни хора. Казвам се Кристияна Йорданова и участвам в "Мис Канада 2022". Преместих се във Ванкувър като дете от град Варна, България. Като малка често се сблъсквах с културните различия, но родителите ми ме научиха на ценности и ми показаха колко важно е да се трудиш здраво. За мен е чест да представям Ванкувър в това състезание. 

Ще съм ви много признателна, ако ме подкрепите и гласувате за мен.
Всеки глас е от значение, защото това е огромно признание за мен и за благотворителната кауза с която се занимавам. Могат да се закупят няколко гласове наведнъж – един глас е 1 щатски долар". 

Освен психолог, Кристияна е и писател. Тя е автор на поезия за трудностите на токсичните взаимоотношения и духовното израстване. 

След като беше коронована като финалистка на Miss World BC 2022, Кристияна развива обширна доброволческа работа, допринасяйки за различни обществени и благотворителни събития в подкрепа на каузи като подкрепа на жените, пострадали от насилие, образователни семинари за психично здраве на младежите, приют за жени, приготвяне на храна за бездомни и възрастни хора в домовете. 

Говоренето открито за психичното здраве все още се смята за тема табу и все още трябва да разчупим бариерите и границите, за да водим тези интимни разговори, смята красавицата.

Тя се интересува особено от създаването на програми и семинари за жени и как те могат да станат успешни, докато се борят с психични заболявания като депресия и тревожност. Това ще позволи на хората да почувстват, че не са сами в борбите си и че могат да преодолеят трудностите.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 9

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
8 гласували / 88.89%
Не
1 гласували / 11.11%
Не ме интересува
0 гласували / 0%