STRATEGIC LEADERSHIP FORUM СЪБИРА НАЙ-АВАНГАРДНИТЕ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ В СВЕТА НА ФОРУМ В СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 10:21, 18 ноември 2022

На 6-ти декември 2022 г., в Интер Експо Център,  Strategic Leadership Forum ще събере отново  световно изявени специалисти от различни области, които ще обсъдят най-важните глобални теми. 2022-ра година е повратна за световния ред и междудържавните политики, като изправи бизнес пред нови и незапознати икономически предизвикателства. В контекста на актуалните кризи – геополитическа, енергийна, продоволствена и логистична, успешните лидери намериха път за своите компании и постигнаха растеж. Целта на Strategic Leadership Forum е да срещне българската аудитория с тези вдъхновяващи визионери и да предизвика предприемачите с нови идеи – смели, амбициозни и иновативни.

Предстоящото издание на Strategic Leadership Forum обещава да е повече от интересно. Част от него ще бъдат топ лектори и доказани лидери, които ще споделят своя опит и най-новите тенденции за успешно управление на компании в предизвикателни времена.  В програмата на форума се открояват имена като Джън Жонг, собственик на Terraland Group и председател на Съвета за икономически и дипломатически отношения, Ясен Георгиев, Главен изпълнителен директор IPI, Евгени Кънев, Изпълнителен директор на MACONIS и Николай Мартинов от Impetus Capital.

Организатор на Strategic Leadership Forum е The Management Board®, лидерски кръг на успешните личности от бизнеса в България, който обединява предприемачи, , управители и мениджъри на ръководни позиции във водещи компании. Професионалната експертиза на събитието го налага като най-популярния и посещаван бизнес форум в България.

Тагнато в: STRATEGIC LEADERSHIP FORUM

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 302

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ГЛАСУВАНЕТО С ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА?
Да
293 гласували / 97.02%
Не
9 гласували / 2.98%
Не ме интересува
0 гласували / 0%