СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: СТРАХ ВИ Е! БЕЗ МАШИНИТЕ СТЕ КАТО БЕЗ ГАЩИ - ВИЖДА СЕ КОЛКО СТЕ ИМПОТЕНТНИ

Автор: Соня Колтуклиева 13:13, 18 ноември 2022
Е, няма как да не кажа: аз нали ви казах!
Кириле, от 19 октомври, първият работен ден на 48-я парламент, вие сте в изолация. Властта вече само ще я миришете, както се казваше в една тъпа реклама. Тъпи са и вашите опорки. Днес, рано сутринта, облечен като погребален агент, по Нова, един от твоите ренегати, обявил, че Корнелия Нинова е маша в ръцете на ГЕРБ и БСП, които щели да фалшифицират изборите. Недодяланият епилиран женомразец, за кой ли път, напразно се опитва, джафкайки срещу силните, да прикрие собствената си незначителност и отчаяние. Кириле, безполезен ти е!
Няма да го знаеш навярно, но сега да ти обясня какво твърди един мъдър човек: който обяснява всичко с фалшификации, значи е готов на всичко за фалшификации. В психологията се нарича “проекция”: приписваш на другите мотивите, които ръководят теб самия; обвиняваш ги в грехове, които ти самият си готов да извършиш.
Не-ну-жен! Не-ну-жеееен! Така пееха братя Аргирови. И на теб ще ти го изпеят… Дори без ПП и ДБ, ще бъдат приети измененията в Избирателния кодекс и ще бъде върната хартиената бюлетина, за да има българският гражданин правото да избира как да гласува.
Но целият този неистов вой и заплахите за размирици ясно показват едно - страх ви е. Без машините сте като без гащи - вижда се колко сте импотентни. Криеницата с мадуровките свърши!
… Кириле, днес си бил на ранна среща с Лена, гледам снимки в ПИК. Не й се доверявай много-много. Може да е добра в други неща, но не е добра юристка. Едвам си е намерила работа в онази кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, която напомпахте с държавни пари, докато ти беше служебен министър на икономиката и министър-председател. Намерѝ си по-добри юридически съветници! Много ще ти трябват, туй по всичко личѝ.
“Джемкорп”, помниш, нали?!
 
Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 303

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ГЛАСУВАНЕТО С ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА?
Да
294 гласували / 97.03%
Не
9 гласували / 2.97%
Не ме интересува
0 гласували / 0%