СТЕФАН ТАШЕВ: БЪЛГАРИЯ Е КАТО ТЕРЕН ЗА ЕШКЪН-ФИЛМ. МИГРАНТИ ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ, УМИРАТ НЕВИННИ ПОЛИЦАИ И ВСИЧКО ТОВА ГО ДЪЛЖИМ НА БОЙКО РАШКОВ

Автор: 5 GmediA 13:55, 23 ноември 2022
Източник: Георги Димитров, NOVA
България в момента е като терен за екшън-филм. Мигранти дебнат отвсякъде. Преди 7 години ги караха в багажници на таксита, сега вече с бусове и автобуси. Утре сигурно с влакови композиции.
За няма и три месеца четирима полицаи загубиха живота си в преследване на мигранти, четвърти е в тежко състояние в болница. Всичко това дължим на един изключително некадърен, но много нагъл министър на вътрешните работи.
Бойко Рашков. До лятото на тази година той твърдеше, че мигрантски натиск няма и всичко е ок. Раздаде 37 милиона лева, дадени на МВР за справяне именно с този натиск, на полицаите преди изборите през ноември м.г. За да гласуват за Радев и Промяната. И този има наглостта да говори за купуване на гласове. Сега вече е късно. Искрено се надявам, че на този човек ще бъде потърсена сметка за всичките безобразия, които сътвори за 1,5 година в МВР. И заради които сега умират невинни полицаи.
 
 
Коментар на Стефан Ташев във Фейсбук 

Последни новини

Общо гласували: 41

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
25 гласували / 60.98%
Ваня Григорова
7 гласували / 17.07%
Радостин Василев
7 гласували / 17.07%