СТЕФАН ТАШЕВ: АСЕН ВАСИЛЕВ В ОБРАЗА НА ДЯДО КОЛЕДА, А КИРИЛ ПЕТКОВ ДА ПРОЧЕТЕ НОВОГОДИШНАТА РЕЧ - ТОЙ МОЖЕ БИ МИСЛИ, ЧЕ Е И ПРЕЗИДЕНТ 

Автор: 5 GmediA 12:10, 24 ноември 2022
Още на обяд като им видях пресконференцията в НС, на ПП и сектантите от ДБ, ми се изясни, че няма отърване. Ще залеят всички телевизии, за да обясняват какво са искали да кажат. Утре пак от същото. Една седмицата почти всички началници в ПП и ДБ се ляха в телевизиите, за да обясняват защо събраха 500 души на мащабен протест, сега пак отначало за глупостите с правителството на малцинството.
 
Това явно не е достатъчно за клетия елокторат. Трябва още.
 
Затова предлагам радикални решения. Кирил Петков да участва в "Черешката на тортата", с Линда нали, така ще е цяла седмица в ефир. Ще готви пици с кристали и екомалини.
 
После във "Фермата" и "Игри на волята", докато не са свършили. Така ще е всяка вечер в ефир. Не е канен още в "Сънчо", може Тео Ушев да му направи анимационни клипове, "Бразди", там ще разкаже за чушките на Капитан Андреево. Христо Иванов в "Съдебен спор", къде другаде да отиде Върховният жрец на съдебната реформа? Пак в същото предаване Гнома ще е пристав и ще гледа лошо.
 
Панев и Асен Василев в "Кой е по-по-най". Започна световното по футбол. Къде по-хубаво място за Киро? Той не разбира от футбол, сам го каза, но и от управление на държавата не разбираше, а беше премиер. Може да го пуснат да коментира в Диема и БНТ едновременно. Ще обясни за борбата с антикорупцията във ФИФА.
 
Струва ми се, че Криско вече се е изчерпал в рекламите на хазарта, Стоичков и Рачков също. Затова Киро и Асен ще свършат по-добра работа. Те имат отлична комуникация с Бат Васко от Дубай, бившият хазартен монополист и техен спонсор. Какъв е проблема? Вместо Азис - Мирчев в рекламата на хазартния конкурент.
 
Наближава Коледа, какъв по-добър образ на Дядо Коледа от Асен Василев, който денонощно мисли за пенсионерите? Има нужната гуша и килограми. Ще си извади фактури за всички пътувания за раздаване на подаръци. Горивото ще е аванта от едни братя, които се занимават само с културни проекти в джипове. Има и още, но ме е страх да го напиша. Музикалните риалити формати. Може ПП и ДБ да участват с отделни отбори изпълнители.
П.С. Новогодишната реч!!! Вместо Румен Радев, който вече не е техният президент, тя да бъде прочетена от Кирил Петков. Той още мисли, че е премиер, а може би мисли, че е и президент.
 
 
Коментар на Стефан Ташев във Фейсбук 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 2

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома, със семейството и приятели
2 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
Планираме ваканция в България
0 гласували / 0%