КИРИЛ ПЕТКОВ ПЕЕ И ТАНЦУВА В СТОЛИЧНА ДИСКОТЕКА НА УЧАСТИЕ НА ХАЗАРТА

Автор: 5 GmediA 10:00, 27 ноември 2022

След 12 часов петъчен пapлaмeнтapeн дeн, в който се дебатираха промените в изборното законодателство и в който Кирил Петков обяви, че ще съди Георги Свиленски, групата на "Продължаваме промяната" реши да свали напрежението в столичен клуб. 

Депутати от ПП присъстваха на участие на техния съпартиец Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. 

ВИДЕО ТУК

В софийската дискотека Once upon a time- biblioteka, собственост на Магърдич Халваджиян, бяха забелязани Кирил Петков, Калина Константинова, Венко Сарбутев . Те дружно пригласят на Хазарта, а клип от забавлението им е качил в социалните мрежи Бебо Халваджиян. 

Припомняме, че по време на парламентарния контрол Кирил Петков обяви от трибуната на Народното събрание, че ще заведе дело за клевета срещу зам.-председателя на парламентарната група на БСП Георги Свиленски. Причината е, че по-рано през деня, в петък, Свиленски обвини Петков, че е "откраднал изборите" и е обещал на социалистите да им позволи да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини. 

СВИРЕНСКИ КЪМ ПП: ОТКРАДНАХТЕ ИЗБОРИТЕ, КИРИЛ ПЕТКОВ ОБЕЩАВАШЕ ДА НИ ДАДЕ КОДОВЕТЕ НА МАШИНИТЕ, АКО ИЗТЕГЛИМ ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА  | 5GMedia

 

 

 

 

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%