СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ИВАН ХРИСТАНОВ ЛЪЖЕЦ ЛИ Е, КЛЕВЕТНИК ЛИ Е ИЛИ Е ГЛУПАК?

Автор: Соня Колтуклиева 10:01, 8 декември 2022
Иван Христанов лъжец ли е, клеветник ли е или е глупак?
 
Тази сутрин в Нова телевизия, депутатът от “Продължаваме промяната” беше попитан от водещите Виктор Николаев и Мира Иванов има ли напрежение в групата, при положение, че вчера Радослав Рибарски и Венко Сабрутев са се сблъскали в парламентарната комисия по енергетика. Впрочем, не е било само конфликт в разнопосочното гласуване, според очевидци - депутати и служители на Народното събрание, Радослав Рибарски е наритал Венко Сабрутев и му се е разкрещял, което беше отразено подробно в ПИК.
 
Плевенският книжен тигър и фалшив герой от скандала “Капитан Андреево” с ехидна усмивка хвърли кал върху медиите. Аз, вика Христанов, миналата седмица разбрах, че Радослав Рибарски бил починал, а той си е жив и здрав.
 
Еййй, аланкоолу, твоят съгражданин, с когото първо бяхте яростни врагове - ИТН срещу ПП, а после попаднахте заедно в ПП, обяви колегата си за умрял.  
 
Ето, Христанов, истината!
8 ноември. От Фейсбук профила на Ружа Райчева, дъщеря на Андрей Райчев, журналистка от Офнюз:
“Отиваме с колежки да търсим Радослав Рибарски от ПП за въпрос. Пред стаята им- Радостин Василев.
Като стана ясно кого търсим. Василев ни каза: „Той почина”, и се хили. Вече не знам дали да го приема насериозно …”
Че то пък кой изобщо приема Руди насериозно?!
 
Словоблудецо Христанов, още не си казал ти ли беше в колата на НСО, която за малко да предизвика верижна катастрофа в Кресненското дефиле! Наказаха шофьора, а ти се изпокрѝ.
Христанов, не ме крадѝ! Казваш, че България била заприличала на болница напоследък. Аз го написах в понеделник, когато проф. Габровски получи мандата от президента Радев. Вие, Христанов, променкаджиите, превърнахте нашата Родина в болница и хвърлихте българите на ръба на нервна криза. И ти, като заместник-министър на земеделието, имаш голям принос за заболяването.
Айде, скрий се, бе! Грам срам и свян нямаш ли?!
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук 
Тагнато в: Иван Христанов

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 1

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
1 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%