КРИСТИЯН ШКВАРЕК: "ЛЯВАТА" КОРНЕЛИЯ Е ОКОЛО ТРИ СТЕПЕНИ ПО-АНТИЛИБЕРАЛНА ОТ САМИЯ ТРЪМП

Автор: 5 GmediA 11:41, 9 декември 2022
Източник: БСП
Нинова преди минути в BTV. Говори почти дума по дума като представител на крайно-дясна европейска формация. Казвам го с добро, впрочем, някой да не се подведе по "крайно-дясна".
Как е възможно в България всичко да е обърнато наопаки? По цял свят "левите" са тези, които са прогресивни, борят се за социална справедливост и атеизъм, вкарват миграция в страната си и издигат знамето на ЛГБТ. Десните са тези, които са консервативни и анти-либерални.
У нас "лявата" партия се ръководи от човек, който говори като Льо Пен и Мелони, а "десните" формации - ПП и ДБ, са ултралиберални, леви по социални убеждения, а в случая на Асен Василев леви и по икономически. "Десницата" у нас се състои от хора, посещаващи София Прайд и раздаващи награди за "транс права", докато поддържат топли връзки с лявата партия в Щатите - тази на Демократите. "Икономедиа" от години лее лява западна пропаганда и препечатва всяка опорка срещу Тръмп, републиканците и консервативните партии в Европа. Междувременно, "лявата" Корнелия е около три степени по-антилиберална от самия Тръмп.
Наистина, уникална държава.
 
 
Коментар на Кристиян Шкварек във Фейсбук 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 1

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
1 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%