СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: АСЕНЕ, ДОКАТО ТИ И КИРИЛ УПРАВЛЯВАХТЕ ФИНАНСИТЕ И ИКОНОМИКАТА, ТВОЯТ СЪУЧЕНИК СТАМЕН ЯНЕВ БЕШЕ ШЕФ НА БАИ И ЧЛЕН НА РЪКОВОДСТВОТО НА ББР 

Автор: 5 GmediA 10:04, 25 януари 2023
Източник: БГНЕС
Асен Василев се възмущава, че главният прокурор Иван Гешев е отказал да се яви пред парламентарната комисия Nexo, след като бил говорил за това пред журналисти.
Я, каква къса памет!
На 6 декември 2022 г. Асен Василев отказа - Кирил Петков и Лена Бориславова, също така - да се яви в комисията Gemcorp. На другия ден го попитах в парламента защо не дойде на заседанието, след като е главно действащо лице в историята с меморандума с Gemcorp/IP3, той ми отговори - казал съм вече всичко по темата пред медиите.
Асене, г-н Василев, сега е ред да отговаряш за твоя съученик Стамен Янев и повдигнатото му обвинение за т.н.златни паспорти. Докато ти и Кирил управлявахте финансите и икономиката, той беше шеф на Българската агенция за инвестиции и член на ръководтсвото на ББР и Ви помогна в скандалната сделка за имота в “Божурище”, а в.”Труд” твърди, че е бил адвокат на твоя фирма.
 
 
Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 122

Анкета

КАК ЩЕ УПРАЖНИТЕ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА 2 АПРИЛ?
Ще гласувам с хартиена бюлетина
97 гласували / 79.51%
Ще гласувам с машина
19 гласували / 15.57%
Няма да гласувам
6 гласували / 4.92%