ПИК: РУДИ ГЕЛА УПОТРЕБИ И ЗАХВЪРЛИ РАЛИЦА МЛАДЕНОВА, КОЯТО БЕШЕ ПУБЛИЧНО ОСВЕТЕНА КАТО НЕГОВА ШПИОНКА И ПИОНКА

Автор: 5 GmediA 12:05, 6 февруари 2023

Снощи ПИК публикува папарашки снимки на Радостин Василев в компанията на тунингована знойна брюнетка и неизвестен русоляв мъж - и тримата с мрачни физиономии и без настроение, на разпивка в Maison’s Bar and Grill в “Студентски град”. По-рано през деня Руди Гела беше в родния си град Плевен, за да се представи пред местната организация на “Продължаваме промяната”, която шокиращо беше напусната от своите знакови фигури и бивши депутати Иван Христанов и Иван Манев.

Неотдавна в плевенската квартална кръчма “Канапе”, придружаван от неизменните си спътници Венцислав Петков и Деян Петков, предателят от четата на Слави се разпенявил по адрес на Кирил Петков и Асен Василев: “Аз на ония в София съм им взел страха! Ще правят каквото им кажа!” А преди половин година, докато беше министър на спорта от “Има такъв народ”, Радостин Василев беше коментирал номинирания за министър-председател Асен Василев така: “България никога няма да приеме за премиер педераст”.

Самият Руди Гела беше заподозрян в предпочитания към мъжките компании и слабост към Александър Тодоров, когото най-напред взима на работа в адвокатската кантора на баща си Петьо Василев, после го урежда с избираемо място в листата на ИТН в Плевен и през февруари 2022 г., след гръмовен парламентарен скандал, го назначи за изпълнителен директор на “Български спортен тотализатор”, откъдето го изхвърли служебният министър на спорта Весела Лечева.

В боливудските мелодрами, белязали кратката, но изключително скандална кариера на мургавия адвокат като спортен министър, изплува името на Ралица Младенова - тя беше осветена като “параван” на Руди Гела за прикриване на връзката му със Сашо тотото. Колегите му от парламентарната група на “Продължаваме промяната” в 48-я парламент пък коментираха с почуда подозрителната близост на Радостин Василев с Кирил Веселински, които 4 месеца всекидневно се движеха плътно един до друг в Народното събрание. Бившият спортен коментатор от червената телевизия БСТВ беше пиар на Радостин Василев в Министерството на младежта и спорта, където получаваше 2 000 лева заплата и 14 400 лева от спортния тотализатор, оглавяван от Александър Тодоров. Руди Гела уреди Кирил Веселински като нещатен сътрудник в парламента на тлъста сума за месечен хонорар.

Защо Ралица Младенова изригна с прочутата ругатня по време на ковид-кризата през 2020 г., от албума на Dokounta: “F*ck This I'm Going to Mars”?
Защото Руди Гела я употреби и захвърли. Миналата пролет 39-годишната стара мома беше използвана от Руди Гела като шпионка, за да му докладва кога бизнесменът и спортист Александър Сталийски ще напусне луксозния си ресторант “101”, за да влети там превъзбуденият Радостин Василев с неизменните си компаньоните Александър Тодоров и Венцислав Петков. Последва истинска война на спортния министър срещу наемателите на спортния клуб “Диана”, където понякога играе мач Бойко Борисов. Въвлечени бяха медии, премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев, директорът на НАП Румен Спецов в постоянен тормоза над служителите; ресторантът беше затворен, но скоро отворен отново с решение на съда. Както преди 2 дни ПИК съобщи: с 2 решения на АССГ от 09.06.2022 и АССГ от 20.12.2022 собствениците осъждат НАП за незаконосъобразни действия и доказват, че не е имало никакво основание за санкция, а с неправомерните си действия НАП е ощетила както търговеца, така и държавата.
И двете решения на съда са окончателни и категорично доказват, че ресторант 101 Bar and Dinner е добросъвестен търговец, пострадал от неправомерни и незаконосъобразни действия, които собствениците смятат за политическа репресия. По този повод е изпратен сигнал до председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, а след сигнал от Брюксел е започнала проверка на ДАНС.

Ужасена и паникьосана от разследванията срещу Руди Гела, в които е била негова съучастничка, Ралица Младенова удря ключа на скромния си едностаен офис на приземен етаж близо да “Докторската градина”в София, изтрива всичките си данни и снимки от Фейсбук и горчиво изплаква пред приятелките си, че е на ръба на нервна криза. След 7 години, в които вярно служи на Радостин Василев срещу дребни подаяния, обеди в квартални ресторантчета и служебни покани за концерти в “Арена Армеец”, презрялата амбициозна госпожица осъзнава, че е провалила живота си. Ралица Младенова е родена във Враца, в София се опитва да пробие чрез връзки с женени мъже от бизнеса и политиката, но усилията й да се наложи като психотерапевт или да се омъжи за богаташ печално катастрофират. Срещу висока такса записва да учи в Института за неорайхианска аналитична психотерапия, но заради непристойно поведение и слаби резултати е докладвана от Етичната комисия, след което е изхвърлена без диплома и със забрана да използва името на авторитетната организация на прочутата Мадлен Алгафари.
Ралица Младенова се настървява да стане новата госпожа Василева, след като Нина Петкова-Василева, заместник-началник на столичното Трето РПУ, напуска Радостин Василев през 2021 г., а през март 2022 г. получава официален развод и заживява с новия си мъж полицейски комисар Георги Хаджиев, на когото преди 2 месеца роди син. За ужас на Ралица Младенова, Радостин Василев предпочита да живее сам в скромния си апартамент до Зоологическата градина и да води бохемски начин на живот с парите, спечелени от политиката.
Ралица Младенова остава сама, излъгана, осветена като шпионка и пионка на Радостин Василев, мощно оплюта по медиите и игнорирана от приятелките си, силно дискредитирана заради писанията, че тя е прибрала наградата на Руди Гела за предателството към Слави Трифонов и бягството при Кирил Петков. 
Единствената й опора сега е адвокат Елена Фичерова, която беше назначена, през зимата на 2021 г. , за началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков, но след шумен скандал, заради партийните й връзки с укриващия се в Дубай бивш хазартен бос Васил Божков-Черепа, тя беше скоропостижно изхвърлена от системата на МВР.

… Читатели на ПИК отбелязаха, че на папарашките снимки с жени Руди Гела изглежда досадѐн и дистанциран, за разлика от селфитата му с мъже, на които е непринудено весел и доволен. Интернет изобилства от полуголи плажни снимки на Радостин Василев с Александър Тодоров и Венцислав Петков, а самият той качва в Инстаграм селфита с пиара си Кирил Веселински и с футболисти, с които вилнее из чалготеките на “Студентски град” и “Слънчев” бряг.

ПИК

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%