ХРИСТО АВРАМЧЕВ КЪМ РУДИ ГЕЛА: ЖАЛЪК СИ! ВОЙНА И БИТКИ СЕ ВОДЯТ МЕЖДУ ИСТИНСКИ МЪЖЕ

Автор: 5 GmediA 10:36, 12 март 2023

Руди, здравей приятелю! Как си? Как спа? След тази сутрешна изява по БНТ ми се стори, че не си мигнал.

Защо бе приятел? Кошмари ли имаш? Защо продължаваш да проявяваш слабост бе Руди? Защо намесваш покойни хора и малки дечица за оръжие? Не те ли е срам? Слави изпращал Плевенския ъндърграунд да те притеснява? Само искам да вметна, че няма да позволя на никой да ме използва за оръжие! Било на политическа, или лична основа. Това е между мен и теб! Приел съм го лично!

Наркоман, лихвар, купувач на гласове и ред още обиди и набеждавания по мой адрес. И на мен твои съученици ми казват, че с твоя татуиран пазач сте дружки от малки и имате хомосексуални наклонности, но аз не съм го твърдял никъде, защото все още не съм сигурен. По принцип е ваше право и няма нищо лошо в това. Дори това в момента е модерно.

Жалък си! Война и битки се водят между истински мъже. Аз съм водил доста битки. Аз съм едно обикновено момче израснало на улицата и борещо се с живота. На мен улицата ми е казарма, а Аз съм войник! Мен жени с пластмасови коси не могат да ме уплашат! Запомни това Руди с банда пеперуди.

С мен се свързаха стотици хора. Много от тях ми разказаха за теб. Бил си малтретиран и тормозен страшно много, като дете. Това обяснява доста неща! Разбирам те, но не те оправдава. Комплекса е сериозно нещо! Бих казал диагноза!

Няма да ти простя! Ще се бием докрай! Със банда лайновози можеш да плашиш само гаргите по улиците. Мен няма как да ме стреснеш. Аз съм опериран от това чувство страх! Не го ли разбра при нашата първа среща? Ти имаш власт и пари, но не и моя гръб, който е в момента. А това е НАРОДА застанал на моя страна виждащ правдата!

Не ми се прави на бабаит Гелче! Ти не си бабаит, а комплексиран страхливец щом разчиташ на трътлести плашила, които мои приятели са ги пращали да им купуват семки едно време.

Министър на спорта..? Та, аз като те гледам не си се събличал по физическо. Къв спорт? Кви пет лева? Ще ми пратиш хора, както заплашваш Христинка Иванова в телефонния ви разговор? Да заповядат! 😘

Тагнато в: Аврамчев

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%