СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: АХ, ВИКИ, КОЛКО СИ ПРОЗРАЧЕН! МЕДИЙНИ ТЕЛЯЦИ - КЪПЕТЕ, ПОДСУШАВАТЕ, ПУДРИТЕ И ГЕЛОСВАТЕ ПРОМЕНКАДЖИИТЕ ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ!

Автор: 5 GmediA 12:54, 20 март 2023
А ще има ли отпред списъци с номерата на бюлетините, за да видя, например, кой е номер 12?!
Това пита Виктор Николаев събеседничката от ЦИК Росица Матева, в студиото на Нова телевизия.
Ах, Вики, колко си прозрачен! Как от номерата между 1 и 20 избра тъкмо 12 - номера на коалиция ПП&ДБ?! Смешни сте, бе. И жалки.
Медийни теляци - къпете, подсушавате, пудрите и гелосвате променкаджиите от толкова време! Превърнахте телевизионните студия в душ-кабини за гузни съвести. Мръсотията полепва по вас и по екрана. Видима е, да знаете.  
#ИмаКак да е по-слугинско и по-безсрамно телевизионното изнасилване на Истината.
А да попиташ събеседниците си от ПП&ДБ нещо за незаконното търгашество в дома на Радостин Василев, когато е поискал от Кирил Петков 500 000 евро на калпак за напускащите ИТН, за да подкрепят правителството, на 10 юни 2022 година - не през миналия век, Вики, а преди 9 месеца?! Това не те ли впечатлява? Мира е ясна, страхът и слагачеството са изписани на лицето й. Но ти?! Ти, Вики, някога беше смел и остър… какво те притъпѝ?
Моето интервю с Георги Георгиев, бивш депутат от ИТН и от ПП, в което той направи взривяващи разкрития, е прочетено в ПИК от близо 500 000 души; видеото на екипа на Слави Т. Трифонов, с откъси от интервюто, е гледано 215 000 пъти. Отделно интервюто е четено в 5Gmedia, Bulgaria News, Breaking, Facebook … от още десетки хиляди хора.
Няма как да заглушите Истината, клети сервитьори на удобни и безопасни въпроси. Безсрамно приведени сте. Падате все по-ниско с мълчанието и сервилността си.
Вики и Мира, когато не водите безпристрастно предизборната дискусия, а заемате страна - вие вече не сте журналисти, а марионетки на Найо Тицин. Срамота е. Понеже Найо Тицин не е нито журналист, нито пиар, на нищо не може да Ви научи, освен да ви използва. Е, като гледам, вие послушно му се подчинявате.
#€500К
 
Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%