ЦВЕТАН ФИКОВ: ПРОКУРАТУРАТА ПРЕКРАТИ РАСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ МЕН ЗА "ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО" НА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ПОРАДИ ЛИПСА НА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 

Автор: 5 GmediA 14:46, 20 март 2023
Току що излизам от ГДБОП, където бях извикан сутринта, за да ме уведомят, че преписката срещу мен за “заплаха за убийство на длъжностно лице” в случая Радостин Василев - бивш министър на спорта и “виден борец срещу мафията”, по настоящем кандидат за депутат от “Добрите сили” - ПП/ДБ и водач на листа в Плевен е “ПРЕКРТЕНА ПОРДИ ЛИПСА НА ДАННИ ЗА ЗАПЛАХИ И ИВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ МЕН”. 
Припомням, че Радостин Василев - Гела и Бойко Рашков, впрегнаха цялата държавна машина и репресивен апарат срещу мен. Повод за това стана моя публикация в Информационна агенция PIK.bg, за това, че Василев иска да изгони трениращи деца от тенис кортовете в к.в Красна Поляна.
Мотив да ми изпрати ГДБОП да ми обискират жилището, да ме задържат за 8 часа в 7 РУ в София, е че Руди намерил заплаха в думите ми “Кажи на шефа си, че ще го бия по медиите като шкембе у дувар” и “Ще му оскубя косъм по косъм гелосаната глава, ще те дебна и ще изкарвам на показ в медиите всяка нередност извършена от теб”. Тези съобщения съм пуснал по вайбър на неговия компаньон Кирил Веселински, биеш мой подчинен в Канал 3, който направих главен редактор на спорта. Той информирал шефа си Василев и той много се уплашил. Това е наложило и да се направи психиатрична експертиза на Василев в процеса на раследването от страна на вещо лице, която да установи дали е нормален и дали не страда от параноя.
Внимавайте за кого гласувате!
 
Коментар във Фейсбук на журналиста Цветан Фиков. 
 
Тагнато в: Цветан Фиков

Последни новини

Общо гласували: 73

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ДОГОВОРКАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО МЕЖДУ ПП-ДБ И ГЕРБ-СДС?
Категорично не
61 гласували / 83.56%
Да
12 гласували / 16.44%
Не ме интересува
0 гласували / 0%