КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ПРЕД КАЛИНА АНДРОЛОВА: АМЕРИКАНЦИТЕ МУ РЕДИХА КАБИНЕТА НА РАДЕВ. СМЯТАМ, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ БРУТАЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ВОТА 

Автор: 5 GmediA 15:26, 20 март 2023
Източник: офнюз
Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане" в интервю пред Калина Андролова, за "Гласове": Американците му редиха кабинета на Радев. Мислите, че той си е редил кабинета сам ли? Той си сложи само няколко души, то си личи кои са неговите хора. Всички останали му ги сложиха американците.

За седем месеца кабинетът „Петков“ срина държавата! Медийната бухалка е в ръцете на американското посолство, то контролира медийния пазар, то определя какво ще чуе и какво няма да чуе българското общество. Това е истината.

Американците са наложили тотална информационна диктатура в държавата ни. 

САЩ имат интерес България да бъде буквално раздробена, атомизирана, разпрашена. Прилагат тактиката на изгорената земя. В момента политиката на САЩ е основна заплаха за вътрешния, за гражданския мир в България.

Каква работа има шефът на „Информационно обслужване“ Ивайло Филипов да ходи в САЩ по време на кампания? Този човек трябва да бъде разследван от ДАНС. И трябва да бъде отстранен от поста веднага. Незабавно! В името на националната сигурност. Смятам, че се подготвя брутална фалшификация на вота.  

„Възраждане“ поставя като искане пред „Информационно обслужване“ достъп до софтуера за броенето на гласовете.  
Американците са наложили тотална информационна диктатура в държавата ни. Мачкат всичко и всеки, и организират тролски кампании за наклеветяване на всеки техен опонент.
 
"С тезите си и начина си на изразяване, доста остър и категоричен, лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов създава полярни коментари. Той е много добър оратор, има енергия в него. Потърсих го за интервю, защото исках да коментираме какво Ивайло Филипов, шефът на "Информационно обслужване", прави в САЩ по време на предизборна кампания. Какво имат да го напътстват американците. И защо никой няма достъп до софтуера на тази отговорна за изборния резултат компания. Ненавиждам бюрократи, назначени от който и да е, които се мислят за всемогъщи хитреци, а не разбират, че са поставени там, за да подпомагат държавата и нацията. Костадин не можа да ми отговори КОЙ в крайна сметка има контрол върху "Информационно обслужване". Премиер, президент, министри? Пък може и да ми спести истината, че президентът като най-главен управляващ в момента, еднолично контролира държавните дела. И би трябвало да знае какво Филипов е правил в САЩ, Ниагарския водопад ли е разглеждал...".
 
Калина Андролова, Фейсбук
 
Линк към интервюто ТУК.

Последни новини

Общо гласували: 73

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ДОГОВОРКАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО МЕЖДУ ПП-ДБ И ГЕРБ-СДС?
Категорично не
61 гласували / 83.56%
Да
12 гласували / 16.44%
Не ме интересува
0 гласували / 0%