АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: БОРИСОВ ИЗЛЕЗЕ ОТ ИЗОЛАЦИЯ, А ПП-ДБ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА КАБИНЕТА С РОТАЦИОНЕН ПРЕМИЕР 

Автор: 5 GmediA 13:35, 23 май 2023
Източник: бТВ

"Продължаваме промяната" получиха властта от Борисов. И сега се казва как ще се сменят на деветия месец. Кой ви казва, че след деветия месец ще има ротация? От това, че Борисов, може би, има намерение? Но той няма, не му трябва. На деветия месец ще ни се каже: "Всъщност тези са боклуци и за нищо не стават, отиваме на избори", то се вижда с просто око", каза пред бТВ социологът Андрей Райчев.

„Борисов излезе от изолация, защото този, който го арестува, сега му казва ела да направим правителство. На ПП целта била властта – погрешна цел, защото нямат условия за нея“, заяви социологът 

„Главната последица е, че ПП ще бъде подложена на чудовищно вътрешно напрежение и ще се получи една тяга от ДБ, която ще взима от ПП, а „Възраждане“ също ще спечелят. ПП-ДБ ще плати сметката за кабинета с ротационен премиер“, анализира Андрей Райчев.

„ПП-ДБ получават власт на хартия, което е унищожително за тях. Това се казва преяждане с власт – когато получиш прекалено много власт, започва да те боли коремът и повръщаш“, изтъкна Андрей Райчев.   

„Местните избори са голямо изпитание за Борисов, при положение, че доминира навсякъде. Предстои да видим кой ще го победи на местните избори“, каза още Андрей Райчев. 

Тагнато в: Андрей Райчев

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%