СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДЪРЖАВАТА ЗАПРИЛИЧА НА ЛУДНИЦА, А РУДИ ГЕЛА ИДЕАЛНО СЕ ВПИСВА 

Автор: Соня Колтуклиева 21:47, 25 май 2023
В горещата лава от събития днес, не обърнах внимание на патетичната закана на Радостин Василев срещу Бойко Борисов, придружаваща съобщение, че утре дава пресконференция.
Много важно, на кой ли му пука.
 
Приятел беше чул, че Руди Гела ще отцепи 8-9 депутата от “Продължаваме промяната”. С шеговито-ироничен тон попитах за това Кирил Петков, Николай Денков, Стою Стоев и Мирослав Иванов. И те ми отговориха шеговито-иронично, даже подигравателно. Така, де, че то кой взима тоя насериозно.
 
Депутат ми разказа, че днес сутринта Радостин Василев получил категоричен отказ от ПГ на ПП-ДБ да бъде номиниран за министър на спорта. Е, само това оставаше! Да не им е изпила чавка акъла?! 😆
 
Смях се с глас: мина едва една година от предателството на Руди Гела към четата на Слави и той напуска компанията на Кирил.
Лидерът на “Промяната” най-сетне ме послуша, да се освободи от оковите на шантажа.
 
За да не изглежда като банален предател, а като коалиционен партньор, през август 2022 година, Радостин Василев създаде гражданско сдружение “Силна България”; плагиатствано име, но хайде да не се занимаваме с названието сега, писах навремето за това. Вътре: сбироток от неговите компаньони, някаква секретарка, някакъв бодигард, пиарът му, който се влачи след него от една година и му прави компания в депутатското кафене, защото никой друг не си говори с Руди Гела и няма с кого да пие едно кафе.
 
Навярно Радостин Василев ще обяви, че прави партия. А кой ще го финансира? Ами може да е направил пари като министър на спорта; да разчита на някого от чужбина, който подкрепя всеки с гръмовни напъни срещу Бойко Борисов. Вероятно иска да се хареса на Иван Гешев, когото подиграваше, но сега вече е по-удобно да му се подмазва. Понеже Радостин Василев е със свален имунитет, а пък договори, подписани от неговите сподвижници Венцислав Петков и Александър Тодоров се проверяват от прокуратурата.
 
Хахахаха, на 13.06.2022 Радостин Василев обяви: “мафията проби в ИТН”, на 26.05.2023 да не обяви: “мафията проби в ПП”?!
 
Слави се извини, че е вкарал в политиката Руди Гела. Е, сега е ред на Кирил да се извини, че го е прибрал след предателството.
 
А, бе, представяте ли си този брутален словоблудец да нарече Кирил Петков “мутра”? Малеееейййй! То и без друго държавата заприлича на лудница. А Руди Гела идеално се вписва. 
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%