ЗАД УСПЕХИТЕ НА ЗИЗУ СЕДИ КРАСИВАТА ВЕРОНИК

Автор: 5 GmediA 16:21, 20 юни 2019

Красивата танцьорка Вероник стои зад успешната кариера на Зинедин Зидан, твърдят светските хроникьори в Испания. Винаги са заедно, а голямата им ценност е фамилията. Няма нищо по-важно за тях. Той е в светлините на прожекторите, а тя се появява, само за да бъде негова опора, когато ситуацията го изисква.

Вероник Зидан, по баща Фернандес, е на 48 години. Според едни източници е родена в Испания, но според други във Франция в семейство на испанци. Французинът с алжирски корени се радва на цели четирима наследници, всички те момчета и всички играят футбол в различните гарнитури на „Реал“ (Мадрид). 20-годишният Енцо Зидан играе за втория тим на "Белия балет". Лука Зидан е част от състава на Реал до 17 години, Тео Зидан играе за формацията до 13 години, а най-малкият Елиас Зидан е при 11-годишните.

 Многобройното домочадие бе плътно до баща си по време на представянето му в първия тим на "кралския" клуб. Легендарният футболист на Франция и настоящ треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан зарадва съпругата си Вероник по повод 25-годишнината от сватбата им. Той й подари огромен букет от бели и розови цветя, а двамата публикуваха снимка в Инстаграм. Запознават се през сезона 1988-89, когато Зизу е футболист на Кан и оттогава са неразделни, като през 1994 година сключват граждански брак. Твърди се, че ако Зидан е главата във фамилията, то Вероник е шията. Тя коли и беси у дома и е типичната домакиня. Грижи се за уюта и спокойствието на своите мъже. И продължава да го прави с удоволствие… Именно госпожа Зидан наредила на половинката си да напусне „Ювентус“ навремето и да се насочи към Мадрид.  Впоследствие самият Зизу признава, че е избрал офертата от „Реал“ заради жена си.

Зад всеки успял мъж стои по една жена! Няма по-вярна максима от тази за семейството на Зинедин Зидан. За да бъде успешен той, е намерил човека до себе си, който да го подкрепя и да му дава необходимото спокойствие.

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ БЮДЖЕТЪТ ЗА 2021 Г. Е ЛОШ, ЗАЩОТО СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ПОМОЩИ?
Не
3 гласували / 60%
Да
2 гласували / 40%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%