ПОЛИТОЛОГ: ПП-ДБ СИ НАНАСЯТ СЕРИОЗНИ РЕПУТАЦИОННИ ЩЕТИ С ВКЛЮЧВАНЕТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ВЪВ ВСЯКА НАБОЛЯЛА ТЕМА 

Автор: 5 GmediA 09:08, 19 септември 2023
Източник: офнюз

"Г-н Пеевски в последно време го играе конституционалистВъв всяка наболяла тема се появява като спасителИзключителна пиар грешка на настоящото правителство – да му се позволява да спекулира със ситуацията в момента. Ефектът е горчивият вкус, който това оставя в устата на немалко граждани, по-трудно може да се забрави. Влиянието му е значително ограничено, но той обича да се самоизтъква. Това нанася сериозни репутационни щети върху ПП и ДБ."

Това коментира в интервю за БНР политологът Емил Соколов.

Добро представяне на ГЕРБ със сигурност ще засили позициите им в сегашното правителство. Местната власт винаги е била опората на ГЕРБ, посочи той в навечерието на предизборната кампания за местния вот.

Кампанията ще е трудна за всички. Да се даде алтернатива или да се предложи нещо ново на избирателите, които само преди няколко месеца гласуваха на предсрочни парламентарни избори, ще затрудни партийните централи, смята Соколов.

В София кандидатурата на Васил Терзиев ще бъде успешна, беше обявена достатъчно рано, а по-голямата част от ДБ, ПП и "Спаси София" са консолидирани около нея, изрази мнение политологът.

ПП разчита на това, че настоящи депутати, които са кандидати за кметове, са познати на хората и това ще им даде някаква преднина, като няма да се налага да утвърждават нови фигури в кратък период от време, посочи още Емил Соколов.

Тагнато в: Делян Пеевски

Последни новини

Общо гласували: 6

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
6 гласували / 100%
Васил Терзиев
0 гласували / 0%
Карлос Контрера
0 гласували / 0%