ГРИГОР ДИМИТРОВ НА ЗВЕЗДНО СЪБИТИЕ В ГАЛЕРИЯ MADDOX

Автор: 5 GmediA 11:15, 30 юни 2019

Гришо е от две седмица в Лондон и тренира усилено за третия турнир от Големия шлем. Той започва участието си срещу французина Корентен Муте, а ако го преодолее, във втория кръг го дебне младата надежда Феликс Оже-Алиасим, от когото загуби още на старта на участието си в Куинс миналата седмица. Уимбълдън е любимият турнир от Големия шлем на българина, а тук той има и полуфинал отпреди една петилетка, като се надява сега да обърне развоя на сезона си с изявите на свещената трева в "Ол Инглънд Клъб".

Българската звезда на тениса Григор Димитров загрява за участието си в Уимбълдън със светски събития. Той беше част от големите спортни имена, уважили откриването на арт-изложба в известната галерия Maddox в най-тузарския лондонски квартал Мейфеър.

Интересното е, че той се появи в компанията на бившата си приятелка Серина Уилямс и световния номер едно при мъжете Новак Джокович. Триото позира гордо пред фотообективите. Четвъртият тенисист на изложбата беше американската легенда при двойките Майк Брайън.

Последни новини

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%