ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ: ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ И ВАНЯ ГРИГОРОВА СА ЕДНО И СЪЩО - ПЪЛНОМОЩНИЦИ НА КИРИЛ ПЕТКОВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА 

Автор: 5 GmediA 09:49, 27 октомври 2023

„Нека да не анализираме прогнози – това е работа на специалисти социолози. От политиците се очакват решения. Това видях всъщност и от десетките срещи с граждани, които имах тези дни“.

Така Георги Георгиев, кандидат за общински съветник на София от ГЕРБ-СДС, отговори на въпроса дали прогнозните резултати за формацията са щели да бъдат различни, ако той е бил кандидатът за кмет на местните избори в София. Социологическите прогнози към момента поставят Антон Хекимян на второ място след Васил Терзиев от ПП-ДБ.

„За всеки проблем Васил Терзиев казва „Дигитализация“. Тоест единият кандидат е „Мистър дигитализация“, а госпожа Григорова казва – „Национализация“. Тоест тя е „Мис национализация“. Ние вървим напред със стандартите“, заяви Георги Георгиев в ефира на "Тази сутрин".

„Битката, която предстои, не е просто между Антон Хекимян, Ваня Григорова и Васил Терзиев. Васил Терзиев и Ваня Григорова за мен са едно и също – те са пълномощници на Кирил Петков и Корнелия Нинова. Разбира се, че Антон Хекимян ще бъде на балотаж“, коментира още той.

В ефира на „Тази сутрин“ той показа снимка на най-новия булевард в столицата.

„Филип Кутев“ е шестлентов булевард, който свързва „Симеоновско шосе“ и „Г. М. Димитров“ с бул. „Черни връх“. За да стигнем дотук, минахме през отчуждаване на терени, през изкупуване на част от тях, градоустройство. Това е начинът да се борим с трафика в града“, коментира Георгиев.

Той показа и втора снимка – на 4-етажен паркинг за 310 автомобила в „Надежда“. Втори такъв ще има и в „Слатина“. За новия мандат са предвидени 7 такива паркинга.

Източник: бТВ

Последни новини

Общо гласували: 13

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
10 гласували / 76.92%
Не
2 гласували / 15.38%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 7.69%