АНТОН ХЕКИМЯН: НЕ ЧУХ ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ ДА КАЖЕ, ЧЕ СТОИ ТВЪРДО ЗАД НОМИНАЦИЯТА НА БОРИС БОНЕВ, А КАЗВАТ, ЧЕ ВАНЯ ГРИГОРОВА Е ПРИЕМЛИВА, КАКТО И "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Автор: 5 GmediA 09:20, 15 ноември 2023
Източник: БГНЕС

В СОС се играе на "Не се сърди човече", а нови избори за общински съветници са "Наказание за софиянци". За да проработи СОС трябва най-голямата група да сформира мнозинство и това е тяхно задължение, каза пред бТВ общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян.

Ние ли ги вкарахме в капана или те направиха театър, за да може Васил Терзиев да каже, че три месеца може да продължи тази мъка с избиране на СОС. Плашим софиянци, които да кажат съгласете се с нашата нова сглобка с БСП и Възраждане. В ГЕРБ искаме да отворим очите на хората и да покажем след призива на Кирил Петков, "ей софиянци, събудете се", че те казват Ваня Григорова е приемлива, както и Възраждане", обясни Хекимян.

Поели сме ангажименти, ще се стараем да ги изпълняваме. Те трябва да направят ясно мнозинство. Терзиев сигурно ще започне да се отрича от думите си, той каза ние ще управляваме по приоритети, което значи по плаващи мнозинства. София се притиска да бъде заключена в дилема – махаме паметника на съветската армия или правим градски тоалетни, това ли е дебатът за София, попита Хекимян. Не чух Терзиев да каже, че стои твърдо зад номинацията на Борис Бонев, подчерта Хекимян. След 50 дни ще управляваме с всички, но без ГЕРБ, при тези изявления, ние какво очаквате да направим. Васил Терзиев беше избран с гласовете на ГЕРБ-СДС, Кирил Петков благодари и на Борисов за тази подкрепа, но ние от тях не искаме постове, аз не искам от Терзиев пост. Аз няма да ставам заместник-кмет и никога не съм водил такива преговори, посочи още Хекимян. 

Последни новини

Общо гласували: 14

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
11 гласували / 78.57%
Не
2 гласували / 14.29%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 7.14%