КРАСЕН КРАЛЕВ: ЗАЩО МАЧЪТ БЪЛГАРИЯ-УНГАРИЯ ЩЕ СЕ ИГРАЕ БЕЗ ПУБЛИКА? НЕКА ВСИЧКИ ДА СА НАЯСНО КОИ СА ХОРАТА И ГРУПИТЕ, ПРЕДИЗВИКАЛИ ТОВА УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Автор: 5 GmediA 13:09, 15 ноември 2023
Източник: Дарик нюз

Бившият министър на младежта и спорта и настоящ депутат Красен Кралев разкритикува настоящия Димитър Илиев за странната му реакция относно европейската квалификация България - Унгария. Той коментира и готовността на МВР и БФС да организират срещата и множеството въпросителни, които се отвориха около провеждането на мача. 

"Защо мачът България - Унгария ще се играе без публика? Министърът на младежта и спорта, чието име никой не помни, е разпоредил Националният стадион "Васил Левски" в спешен порядък да бъде приведен в готовност да приеме националните отбори на България и Унгария. Чак е пуснал съобщение до медиите за този си значим акт. Като министър никога не съм издавал такава заповед, защото по време на нашето управление националният стадион винаги е бил в готовност да приеме състезаниеот всякакъв ранг незабавно. И още нещо по темата - МВР и БФС знаят поне от месец какво са се готвили определени групи да направят по време на мача. И това далеч не са само протестни действия срещу Борислав Михайлов. Понеже резилът е голям, те трябва ясно да разкажат каква информация имат и какво ги е притеснило, че да се налага мачът да се провежда без публика и МВР да не иска да охранява срещата. Тогава всички ще бъдат наясно кои са хората и групите, предизвикали това унижение за България", написа Кралев в профила си във Фейсбук.
Тагнато в: Красен Кралев

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%