АНТОН ХЕКИМЯН: СОФИЯ ТАЗИ ВЕЧЕР Е ОКЪРВАВЕНА! Г-Н КМЕТЕ, ОЧАКВАМЕ ДА ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА РАЗБИТИТЕ ГЛАВИ И БАТАЛНИТЕ СЦЕНИ

Автор: 5 GmediA 10:11, 17 ноември 2023
Източник: Нова телевизия

София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва! Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във "Фейсбук", коментирайки сериозните сблъсъци между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян. 

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника?

Той цитира коментара на Васил Терзиев пред медии, че кофите за боклук, инфраструктурата и бусовете не са виновни за състоянието на българския футбол. По думите на Хекимян именно новоизбраният кмет и екипът му са виновни за хаоса в столицата.

Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората  имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Тагнато в: Антон Хекимян

Последни новини

Общо гласували: 13

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
10 гласували / 76.92%
Не
2 гласували / 15.38%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 7.69%