СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДАЛИ БОРИС БОНЕВ ЗНАЕ ЗА ТАЗИ СРЕДНОЩНА ПОКАНА ОТ КМЕТА НА "ПРОМЯНАТА" КЪМ БОРИСОВ И ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ НА ПРЕДЛОЖЕНАТА СРЕЩА!?

Автор: Соня Колтуклиева 10:29, 17 ноември 2023
Източник: офнюз
Никола Николов (ГЕРБ): “Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големият Петко Бочаров!
Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа.
Васил Терзиев изпрати лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София!?
Но това не е всичко! В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ!
Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ!
Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.
Чета и не вярвам на очите си!? Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на “Промяната” среща. 
Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е до 15:00 часа 😉
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук
 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома, със семейството и приятели
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
Планираме ваканция в България
0 гласували / 0%