ДЕЛЯН ДОБРЕВ ОТГОВОРИ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ: СА ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ АСЕН ВАСИЛЕВ СТАНА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. С ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ ТОЙ ИЗТЕГЛИ ПЪРВИТЕ СИ МИЛИАРДИ

Автор: 5 GmediA 10:05, 24 ноември 2023
Източник: 24 часа
ПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВ
Уважаеми г-н Трифонов,
Благодаря Ви за писмото! С Вас не се познаваме, но етикетът изисква да Ви отговоря.
Ще започна с лицемерието, г-н Трифонов...
Първо, не съм гласувал никога за Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове, той стана финансов министър. Ето това е лицемерие.
Второ, не съм подкрепил нито един бюджет на Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове той изтегли първите си милиарди. Ето това също е лицемерие. 
Трето, не аз, а Вие вкарахте Асен Василев в политиката. Ако бяхте проявил кураж/мъжество да предложите на НС проекто-кабинета с премиер Николай Василев, щяхте да имате кабинет на малцинството, а децата на България нямаше да заборчняват с милиарди. Асен Василев и Кирил Петков щяха още да търкат изтривалката пред кабинета на Румен Радев и да викат "С Вас сме, г-н Президент". Това не знам дали е лицемерие, но е онази приказка с косъма в очите на другите и гредата във Вашите.
И все пак мнението ни за бюджета съвпада! Не разбирате или не искате да разберете, но аз разполагам с един глас - моя си. Давам всичко от себе си да спечеля на своя страна ръковоството на моята партия и гласовете на ГЕРБ - СДС, но не успявам. Ако сте искрен, опитайте и Вие! Сигурен съм, че имате телефона на Бойко Борисов. А не пречи да звъннете и на Делян Пеевски.
 
С уважение,
Делян Добрев
 
P. S. Нещо лично - Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Поздрав!
 
Делян Добрев, Фейсбук 

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%