КОМПАНИЯ ДАВА 2500 ДОЛАРА ЗА ДА ГЛЕДАТЕ 25 КОЛЕДНИ ФИЛМИ ЗА 25 ДНИ

Автор: 5 GmediA 09:57, 24 ноември 2023

Kомпания е готова да ви плати, за да изгледате 25 за 25 дни.

CableTV.com търси да наеме някой, който да заеме длъжността “шеф на веселието” – мечтаната работа, за която ви плащат 2500 долара. В допълнение към парите получавате и едногодишен абонамент за няколко стрийминг платформи.

“Една от любимите ни празнични традиции е да извадим кофата със стари VHS касети и да гледаме класически сезонни филми. Може да получите 2500 долара за това, че поддържате тази празнична традиция”, се казва на уебсайта.

Заинтересованите кандидати на или над 18 години  трябва да кандидатстват до 1 декември.

Освен няколко хиляди долара, CableTV.com ще плати за седем абонамента, валидни за следващата година. Това са тези за Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ , Hallmark Movies Now.

Избраните кандидати ще трябва не само да гледат филмите, но и да ги класират в категории.

Същото ще трябва да направят и със седемте услуги за стрийминг, до които ще получат достъп по отношение на факторите достъпност и функционалност, предаде USA Today.

За да кандидатстват за най-желаната работна позиция в CableTV.com, заинтересованите кандидати ще трябва да предоставят своите име, фамилия, имейл адрес и да потвърдят своя произход и възраст в онлайн формуляр. Трябва да информират компанията и защо смятат, че са най-подходящият кандидат. Също така трябва да са жители на САЩ.

Единственото друго изискване е “дълбока любов към коледни филми песен в сърцето и воля за маратон на 25 филма за 25 дни”, гласи публикация в уебсайта на компанията.

Победителят ще бъде обявен на 5 декември.

Тагнато в: коледни филми

Последни новини

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%