ЧЕТИРИ ПЪТИ ПРЕЗ 2024 ГОДИНА МЕРКУРИЙ ЩЕ БЪДЕ РЕТРОГРАДЕН

Автор: 5 GmediA 10:26, 27 декември 2023

2024 г. е съвсем близо и е добре да знаем кога ще има ретрограден Меркурий, който може да повлияе на живота ни по различни начини, информира Ladyzone.bg. 

Меркурий е ретрограден в Стрелец

На 1 и 2 януари 2024 г.

Всички ние, дори и само за двата първи дни на годината, ще се питаме дали сме намерили своето място в света, в който сме се появили, и ще бъдем удовлетворени, ако отговорът е положителен. Аспектът казва, че в минал свой живот мнозина са се захващали с много неща наведнъж, но нищо не са довеждали до край. Тази разпиляност се налага  да се промени с помощта на обществото, в което сме избрали да живеем. 

Меркурий е ретрограден в Овен

От 2 април  до 25 април 2024 г.

Не е изключено през 2024 година аспектът да превърне по-лабилните хора в неконтролируеми в отношенията до степен на агресия и нападателно поведение. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за натрупаната негативна карма заради факта, че нараняват със своите действия и думи. Редно е да не натрапват собственото си величие, като работят за преодоляването на тези свои негативни качества, за да избегнат не един и двама от нестабилните по характер и душевност хора законовото възмездие. 

Меркурий е ретрограден в Дева 

От 5 август  до 28 август 2024 г.

Всички ние, но най-вече повлияните от аспекта, ще сме невероятни перфекционисти във  всяко едно отношение, а когато не успяваме да се наложим и да накараме хората да следват правилния според нас ред, ще изпадаме в депресии и ярост. Липсата на мярка в емоцията ни е причина мнозина да са нещастни в дълги периоди през годината. 

Меркурий е ретрограден в Стрелец

От 26 ноември  до 15 декември 2024  г.

За втори път през годината Меркурий е ретрограден в Стрелец. За пореден път ще се стремим да намерим своето място в света, в който сме се появили. Дори и успелите в живота ще се питат дали са намерили истинското си място. В минал свой живот мнозина са се захващали с много неща наведнъж, но нищо не са довеждали докрай. Тази разпиляност се налага  да се промени с помощта на обществото, в което сме избрали да живеем, а интуицията ще ни подскаже дали сме успели да го сторим. 

Последни новини

Общо гласували: 4

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
4 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%